Featured, Showbiz

Giulia Anghelescu, dragoste cu năbădăi. A dezvăluit adevărul despre separarea de soțul ei

Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu formează un cuplu de aproape 15 ani și par o familie fericită. Solista a fost invitată la emisiunea moderată de Cătălin Măruță și a vorbit despre faptul că au trecut prin clipe cu adevărat dificile și că au fost la un pas de a divorța. Mărturisirea Giuliei a fost una plină de sinceritate și de emoție.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează un cuplu de aproximativ 15 ani și sunt părinții a doi copii. În ciuda faptului că par o familie fericită care nu are parte de conflicte, iată că Giulia a făcut o mărturisire care contrazice aparențele. Ea a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță și a făcut o serie de dezvăluiri despre viața personală. 

blank

Giulia și Vlad sunt părinții a doi copii
Foto:Arhivă personală
 

Giulia a mărturisit că timp de un an și jumătate ea și Vlad au fost despărțiți, dar nu a dorit să facă acest lucru public. 

“Am avut o perioadă de un an și jumătate în care am fost, oficial, despărțiți. Eu cred cu tărie că lucrurile s-au întâmplat exact așa cum. Nu a fost o treabă cu părinții, ci cu prietenii… Cred că… pentru mine oricum pentru mine nu contează. Prietenii noștri sunt în continuare prietenii noștri, poate au avut nevoie de motive să vadă. Da, erau două tabere, și ai mei, și ai lui, parcă era război. (…). Cred că toate lucrurile pe care le avem în viață, le avem cu un scop, pentru că suntem pregătiți. (…). Eu nu am regrete (n.r.: râde). Să știi că eu chiar nu am regrete și nu am avut nicio dezamăgire regretabilă, care să mă chinuie ani în șir. Cred că dacă a fost vreun hop, înseamnă că am reușit să trec cu brio dacă nu îmi aduc aminte de el. În afară de Vlad, cine m-a făcut să plâng (n.r.: râde). În perioada asta estivală, am zis că mă dedic vloggingul”, a povestit Giulia în platoul emisiunii. 

blank

Giulia și Vlad s-au cunoscut la o emisiune
Foto:Arhivă personală
 

În urmă cu aproximativ trei ani Giulia a scris pe blogul personal o poveste foarte emoționantă despre prima întâlnire dintre ea și Vlad. S-au întâlnit la o emisiune tv, ea fiind invitată, iar el operator. Nu a fost vorba despre o dragoste la prima vedere, ci mai curând despre o amiciție care s-a transformat în timp într-o frumoasă în iubire, în urma numeroaselor întâlniri și confesiuni făcute de ambele părți. 

blank