Giulia Anghelescu
Featured, Life

Giulia Anghelescu, de urgența la spital cu cățelușa

Giulia Anghelescu a fost nevoită să ajungă de urgență la spital, dis de dimineață, după ce cel mai important membru al familiei sale s-a îmbolnăvit.

Giulia Anghelescu a ajuns de urgență la spital. Căţeluşa care îi este aproape de peste un deceniu artistei a început ziua cu stări de rău, motiv pentru care diva, extrem de speriată, a dat fuga la spital pentru a afla ce are „copilul” ei, așa cum îi spune ea.

Giulia Anghelescu a ajuns de urgență la spital

„Nu știu ce a pățit, dar nu se simte bine. Așa că a trebuit să mă duc cu ea la spital, trebuie să îi facem niște investigații. Nu știu ce are, înțeleg că este foarte bătrână, dar…”, a spus Giulia Anghelescu în timp ce se afla în drum spre medic cu animăluțul ei, cel care face parte din familia sa de mai bine de 14 ani. După primele investigații, cadrele medicale i-au sugerat artistei să își lase cățelușa în spital, căci starea ei nu este deloc una bună. Vestea a dărâmat-o pe artistă, care însă a respectat spusele medicilor, scrie SpyNews.

„Nu este foarte bine și a trebuit să rămână la spital, o să văd mai pe seară care este starea ei. Mi se pare foarte greu pentru că Bubles este copilul meu de 14 ani și este destul de dificil să știi că suferă și practic mai mult decât ai făcut până în acest moment nu ai ce să faci, decât să aștepți să își revină. Dar eu sunt o optimistă convinsă și sunt sigură că totul va fi bine și vreau să îi trimit numai gândurile mele bune ca să poată veni acasă repede”, a declarat Giulia Anghelescu.

blank