Actualitate, Stiri

Giovanni Becali se vede „naşul” filmelor cu mafioţi

Din închisoare, se visează un mega-autor de memorii care să „spargă” creaţia lui Mario Puzzo

 ioan becali

Giovanni Becali, condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoar, vrea să-şi scrie memoriile pe modelul romanului ,,Naşul”, de Mario Puzzo, şi pe care, ulterior, să le ecranizeze.

Giovanni Becali se crede un adevărat „Naşul” modern. Condamnat în dosarul Transferurilor, fostul impresar s-a hotărât să-şi scrie memoriile, potrivit presei mondene.

Omul de afaceri pregăteşte nu mai puţin de trei volume, în care va povesti în detaliu fiecare moment important al vieţii sale. Becali va rememora traseul vieţii sale, de la bişniţă până la ascensiunea la statutul de persoană influentă în lumea afacerilor şi în fotbalul internaţional.

Visurile lui Becali nu se opresc aici. Milionarul vrea ca la ieşirea din închisoare memoriile sale să fie ecranizate într-un film. A identificat chiar şi primii protagonişti: rolul soţiei sale ar urma să fie jucat de actriţa Alina Chivulescu, care îi seamănă foarte bine. Iar pelicula urmează să fie finanţată chiar de Becali, din averea considerabilă pe care a strâns-o de-a lungul vieţii. Ramane de vazut cine il va interpreta pe el, Giovanni Becali!

blank