Nu e deloc uşoară viaţa de mămică. După două luni minunate, dar obositoare, de schimbat scutece şi dormit pe apucate, Gina Pistol şi-a luat, în sfârşit, porţia de pauză. A lăsat fetiţa în grija tăticului Smiley, iar ea a ieşit ca să se răsfeţe la salon. I-a lipsit, probabil, tare mult asemenea activitate, sau avea nevoie de „reparaţii” mai serioase, căci a stat nu mai puţin de 6 ore.

Gina Pistol a bătut toate recordurile în materie de stat la coafor, sâmbăta trecută. Fotoreporterii au surprins-o plecând de acasă în jurul orei 10.00 dimineaţa, iar după un drum de circa 40 de minute a ajuns în cartierul Primăverii, la salonul pe care îl frecventa şi înainte de a deveni mămică.

A fost prima ei ieşire mai serioasă de una singură, din ultimele două luni, căci, în premieră, a lipsit aproape toată ziua de acasă. A stat la coafor de la ora 11.00 la 17.00, depăşind cu mult programul închiderii.

Gina Pistol, 6 ore de răsfăț

6 ore dedicate podoabei capilare – un adevărat record personal, dar şi din rândul vedetelor. Până acum, recordul era deţinut de Elena Udrea, cu aproximativ 5 ore petrecute într-un salon de înfrumuseţare.
Ginuţa a fost tunsă, vopsită şi răsfăţată cu tot felul de tratamente capilare. La final, a ieşit cu masca sanitară pe faţă şi o glugă pe cap, pentru a-şi feri părul de ploaia care începuse în Capitală.

Gina Pistol

Probabil nici ea nu-şi imagina că întreg procesul va dura atât de mult, căci după coafor, s-a grăbit spre maşină şi a călcat pedala de acceleraţie, gonind direct acasă, la Cernica, fără să mai oprească pe drum. Însă graba strică treaba pentru că, în goana cu care a plecat, se pare că şi-a uitat portofelul la salon. Astfel, după 200 de metri s-a întors, iar un angajat i l-a dat direct pe fereastra maşinii.

Gina Pistol
Conform unei surse aceasta a fost prima ieşire la salon a Ginei Pistol, de când a născut, şi prima dată când a stat atât de mult timp departe de fetiţă. Dar nu-i nimic, Smiley s-a dovedit un tătic devotat şi responsabil, cei doi declarând în repetate rânduri că vor să-şi crească singuri copilul, fără bone şi ajutoare.
Gina Pistol și Smiley, îndrăgostiți de micuța Josephine
rrr
„E o chestie pe care Dumnezeu a îngăduit s-o trăiesc (n.r. naşterea fetiţei) şi vreau să trăiesc fiecare clipă cu de toate. Ginei nu i s-a dat nici o şansă să rămână gravidă şi eu i-am spus atunci să aibă răbdare că nu e după noi. Dacă e să se întâmple, se va întâmpla”, a declarat Smiley într-un interviu pentru Mihai Morar.
Pe 9 martie, atunci când a venit pe lume micuţa Josephine, artistul scria pe Instagram: „Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă”.


Gina a slăbit 15 kg după naştere

Deocamdată, recăpătarea siluetei nu este o prioritate pentru Gina Pistol. Încă nu s-a apucat de sport, nici de tratamente corporale la salon. Toată îngrijirea e acasă. Foloseşte creme anticelulitice şi are o alimentaţie sănătoasă. Astfel, a reuşit să dea jos 15 kg în primele 5 săptămâni de la naştere.

„Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des: nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni şi câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum şi nici nu cred că am voie să fac mişcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de sport”, a dezvăluit Gina pe InstaStory. Tot pe reţelele sociale le arată fanilor ce foloseşte împotriva celulitei şi cum îşi menţine elasticitatea pielii.

r