Showbiz, Stiri

Gina Pistol şi-a găsit… serviciu

Gina face echipă cu Jojo, la “Serviciul Roman de Comedie”

CC1K9860

Jojo şi-a luat colegă la ”Serviciul Roman de Comedie”, pe Gina Pistol.”Am decis sa facem cu amandoua un cuplu de fete moderne, fara prejudecati si foarte cool. Astfel, ele doua se transforma la SRC in Greta & Areta SHOW. Ele vor sta de vorba cu oameni importanti ai tarii pe subiecte care sunt in atentia lor permanenta, Vuitopane, Dolce Gabane, Prade si Cocosanele… In prima editie invitatul lor va fi Victor Ponta. Ce a iesit veti vedea singuri”, marturiseste Toni Grecu despre noul cuplu de blonde de la SRC.

CC1K9967

Despre cooptarea sa in acest proiect, Gina Pistol spune cu bucurie ca nimic nu este intamplator: ”Eu sunt un om jovial, imi place sa rad si sa-i fac pe cei din jurul meu sa rada. Deci… Gina si umorul merg mana-n mana”, glumeste ea. ”Sunt in proces de invatare in ceea ce priveste acest nou proiect din care fac parte, de familiarizare. Sunt foarte atenta la ce se intampla in jurul meu, la sfaturile pe care le primesc de la Toni si ceilalti colegi. Am norocul sa lucrez alaturi de oameni intelegatori si super simpatici. Pe Jojo o simpatizam. Am avut ocazia s-o cunosc mai bine in cadrul emisiunii ”MasterChef – Proba celebritatii”, show in care concuram amandoua si care va incepe in octombrie la Pro Tv. Este un om minunat. Bun de pus pe rana. Cat despre ceilalti colegi, pot doar sa spun ca sunt profesionisti, simpatici si fooooooarte haiosi! Urmeaza sa ne cunoastem mai bine”, a mai spus Gina.

CC1K9960

La randul ei, Jojo este si ea convinsa ca va face echipa buna cu noua sa partenerea de umor: ”Cu Gina m-am inteles foarte bine dintotdeauna. Ne-am apropiat insa mai mult cand am participat la ”MasterChef – Proba celebritatii”.

Ma bucur ca vom fi colege si la ”Serviciul Roman de Comedie” si sunt convinsa ca vom face o echipa super amuzanta. Pe langa faptul ca gateste delicios si e mereu o prezenta fermecatoare, Gina canta foarte frumos si datorita personalitatii ei deschise si solare cucereste si atunci cand are de interpretat un rol. Ma face mereu sa rad si sunt convinsa ca i se potriveste foarte bine comedia si mai ales genul nostru de umor.”

Noul sezon ”Serviciul Roman de Comedie” începe mâine, 2 octombrie de la 20.30. (I.G.)