Showbiz, Stiri

Gina Pistol şi drama vieţii ei!

Vedeta a fost smulsă din braţele mamei!

Gina_01

Gina Pistol (32 de ani) nu are noroc în dragoste şi nici prea mare încredere în bărbaţi, dar toată această neputinţă de a-i încredinţa cuiva inima are o mare legătură cu o poveste din copilărie: tatăl ei a părăsit căminul conjugal, nu înainte de a o obliga pe Ginuţa să-l urmeze.

Blonda care a făcut, de-a lungul vremii, ravagii printre bărbaţi, mai ales printre cei tinerei şi chipeşi, nu a ascuns niciodată faptul că a avut o perioadă a copilăriei foarte grea şi că momentul în care tatăl ei a plecat din casă, pentru altă femeie, nu-l va uita niciodată. Gina a fost mai ataşată de mamă, iar decizia tatălui său de a-l urma a fost o lovitură grea pentru micuţa de numai şase ani.

Dacă Gina Pistol refuză să povestească public prin ce a trecut, o prietenă de-a vedetei a rupt însă tăcerea şi a dezvăluit motivul pentru care Ginuţa nu şi-a iertat niciodată tatăl.

“În copilărie, Gina a trecut prin momente cumplite. A fost luată cu forţa de părintele său, care a ţinut-o departe de mama ei, deşi ea nu dorea acest lucru. Mama sa venea pe furiş la grădiniţă doar ca să o vadă”.

Deunăzi, într-un cerc de prieteni, ea a declarat că sărbătoarea Crăciunului îi aminteşte mereu de trista poveste care i-a rupt atunci inima în două şi că, pentru ea, cuvântul “tată” nu are nici o semnificaţie.

 

 

blank