Gina Pistol
Showbiz

Gina Pistol povestește cum a fost înșelată cu cea mai bună prietenă a ei

Gina Pistol, înşelată cu cea mai bună prietenă. Vedeta are o familie fericită acum, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Smiley, căruia i-a dăruit o fetiţă superbă, însă nu a fost ocolită de experienţe neplăcute. Prezentatoarea a recunoscut că a fost înşelată.

Gina Pistol, înşelată cu cea mai bună prietenă. Chiar dacă acum viața ei se apropie de perfecțiune, în trecut, blondina a avut de suferit. Într-un interviu acordat emisiunii ”Dincolo de aparente”, Gina Pistol a dezvăluit că un fost iubit a înșelat-o cu o prietenă foarte bună.

Gina Pistol, înşelată cu cea mai bună prietenă

”Am suferit enorm de mult. Când eram mai mică spuneam că nu o să iert niciodată un bărbat care o să mă înșele. Viața te aduce uneori în niște situații…

Am avut o relație de 6 ani. A fost o chestie foarte urâtă. Era o femeie din grupul nostru de prieteni. Într-un moment de slăbiciune, el s-a culcat cu ea. Iar eu am aflat. A fost foarte dureros”, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol revine la Chefi la Cuțite

Gina revine la Chefi la Cuțite, după ce în martie a născut o fetiţă. După o absență îndelungată în care s-a dedicat în totalitate micuței Josephine, iubita lui Smiley se arată acum nerăbdătoare de începerea emisiunii.

Pe timpul sarcinii, îndrăgita prezentatoare TV a fost înlocuită de către Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor. Acum este pregătită să-i întâmpine pe concurenţii de la „Chefi la Cuțite”, pentru că noul sezon este este tot mai aproape să înceapă.

Fanii vedetei au fost surprinși de apariția ei şi s-au arătat foarte bucuroși că iubita lui Smiley în sfârșit a revenit pe micile ecrane.