Gina Pistol
Featured, Showbiz

Gina Pistol emoționată, până la lacrimi, cu câteva zile înainte de naștere

Prezentatoarea TV Gina Pistol se află la câteva zile distanță de a naște, iar recent într-un episod al emisiunii ”Chefi la cuțite”, vedeta a izbucnit în lacrimi după ce a primit un cadou de la o concurentă.

Gina Pistol, în lacrimi cu câteva zile înainte de naștere. Prezentatoarea TV a primit un cadou pentru fiica sa de la o concurentă a emisiunii ”Chefi la cuțite”. Nicoleta Pop, una dintre concurentele care a venit să își arate talentul în bucătărie, s-a gândit și la fiica Ginei Pistol și i-a oferit o mică atenție acesteia. Gina, sensibilă și emotivă din fire, a izbucnit în lacrimi.

”Ți-am adus un mic cadou. Sper să îți placă și să te facă să zâmbești, în primul rând”, i-a spus concurenta.

Concurenta din Brașov are un atelier de broderie computerizată și i-a oferit graviduței un cadou inedit: o bluziță pentru fiica sa, pe care apare o fetiță și mesajul „Simpaticilor, m-ați așteptat mult?”

„Awww! Hai mă… Mulțumesc! Mamă, ce drăguță e! Draga lui mama… „Simpaticilor, m-ați așteptat mult?” Da, mult! Mulțumesc foarte frumos, din suflet! Nici nu mai am cuvinte”, a spus Gina.

Gina Pistol a postat pe Instagram primele imagini cu camera fiicel sale, iar totul pare ca într-o poveste. De asemenea, iubita lui Smiley a mărturisit că și-a pregătit geanta pentru maternitate, iar imediat ce va intra în travaliu, va merge la spital.

Camera fetiţei este una desprinsă din poveste, vopsită într-o culoare roz-pudră, după cum se poate vedea în imaginile postate pe o rețea de socializare. Un îngeraș din ceramică și o veioză în formă de flamingo sunt două dintre piesele-cheie din cameră, însă centrul atenției sunt patul și comoda pe care aceasta va fi schimbată.

“Mi-am pregătit geanta pentru maternitate. Oricum, mai trebuie să mă mai uit prin ea, pentru că am eu așa, o presimțire că am pus foarte multe lucruri de care nu o să am nevoie. Oricum, mă uit în fiecare zi în ea. Așa… kit-ul pentru recoltarea celulelor stem. Și acum stau și aștept. În perioada asta, toată lumea îmi recomandă să dorm, dar nu pot să dorm. Dorm o oră jumătate, două, cel mult, mă trezesc, am anumite nevoi. Cumva, cred că mă pregătesc pentru ce va urma”, a mărturisit vedeta Antenei 1.