Gina Pistol e însărcinată. Cel puțin așa a lăsat de înțeles Chef Scărlătescu, care a făcut o declarație în spirit de glumă, în care spunea că el crede că superba blondă va avea fetiță. Însă, Gina a rupt tăcerea și a negat această informație.

De când trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Smiley, Gina Pistol refuză să vorbească despre viața ei personală. Însă, în ultima vreme Scărlătescu și Capatos au alimentat, în spirit de glumă, că frumoasa vedetă TV ar fi însărcinată.

Însă, Gina a rupt tăcerea și a infirmat această informație.  „Nu, nu sunt însărcinată. Nu îmi doresc lucrul acesta foarte mult. Nu e o prioritate acum pentru mine. Când se va întâmpla, se va întâmpla şi atât. Doar că nu e o perioadă pentru mine acum“ , a spus Gina pentru Adevărul.

Gina Pistol spune că nu este o persoană geloasă

Gina Pistol se pregăteşte de un nou sezon al show-ului de la Antena 1, „Chefi la cuţite“, care va avea premiera pe 9 aprilie.

Vedeta a povestit recent în emisiunea lui Capatos că ea și Smiley au o relație matură și că între ei nu există gelozii. Mai mult, blonda a vorbit și despre lucrurile care o deranjează.

„M-am educat singură. Sunt la un nivel în care nu mai am gelozii şi posesivitate. Omul de lângă mine are libertatea să facă ce vrea, atât timp cât o face cum trebuie. Sunt foarte bine în această relaţie. (…) Mă deranjează când oamenii mă compătimesc şi îmi spun: Săraca de Gina. Nu sunt o femeie oarecare, totuşi. Sunt o femeie mişto, independentă şi muncesc. (…) O să mă mărit când o să simt, cu cine o să vreau, când o să vrea Dumnezeu”, a mai spus Gina Pistol.