Showbiz, Stiri

Gina Pistol, din nou goală!

Vedeta se pregăteşte de o nouă apariţie nud… fierbinte

ginapian1

Gina Pistol este, fără îndoială, una dintre cele mai sexy apariţii de pe scena mondenă românească, iar pictorialele pe care le-a realizat de-a lungul timpului pentru reviste renumite s-au dovedit a fi de un real succes. Cu toate că vremurile în care frumoasa divă poza în revistele pentru bărbaţi par să se fi încheiat, blonda pregăteşte, mai nou, o surpriză de proporţii. Gina Pistol a pozat pentru una dintre cele mai renumite reviste din România şi le-a oferit fanilor de pe Facebook o „mostră” din ceea ce va apărea luna viitoare.

gina pistol

Fotomodelul a precizat, pentru ziarulring.ro, că a lucrat cu o revistă renumită pentru pictorialele de excepţie. „O să vedeţi mai multe luna viitoare. Nu pot spune prea multe detalii acum. Da, ţine de o revistă, dar nu de Playboy. Am lucrat cu o echipă foarte mişto, pentru o revistă foarte cunoscută, în paginile căreia se găsesc pictoriale foarte frumoase. Este vorba de un tribut… dar mai multe o să vedeţi în viitorul apropiat, fiindcă nu pot adăuga nimic!”.

În fotografia postată pe Facebook, vedeta apare goală, încălţată cu o pereche de pantofi negri şi stă aşezată pe un pian într-o poziţie extrem de sexy.

 

 

blank