Gina Pistol
Showbiz

Gina Pistol, despărțite în lacrimi de Chefi la Cuțite. Mesajul devenit viral

Gina Pistol a avut o despărţire emoţionantă de Chefi la Cuțite, chiar dacă a decis să aleagă familia.

Gina Pistol s-a fotografiat și a postat imaginile pe internet, înainte de startul noului sezon de Chefi la Cuțite. Alături de un selfie foarte reușit, blonda a scris și un mesaj cu subînțeles: „Adevărul este ca ma simțeam “nepozata”. Mesajul reprezintă un semn că frumoasei mămici îi lipsește lumina reflectoarelor pe care i-o ofereau aparițiile la emisiunile Monei Segal.

Pe data de 2 septembrie a început sezonul cu numărul 12 de la Chefi la Cuțite. În loc de Gina Pistol, Irina Fodor este cea care prezintă emisiunea de la Antena 1. Cu doar câteva zile înainte de premieră, soția lui Smiley a lăsat un mesaj care dă de înțeles că duce dorul platoului.

Motivul pentru care Gina Pistol a renunțat la Chefi la Cuțite

De doi ani, a luat o întorsătură la 180 de grade pentru Gina Pistol. A devenit mamă, a născut-o pe Josephine și acum trebuie să se concentreze pe familie. Astfel, după ani buni de colaborare cu Antena 1, a decis că este momentul să se retragă, cel puțin pentru o vreme, de pe micile ecrane.

„Am tot scris şi rescris. O să încerc să nu plâng. Deci, simpaticilor, după cum bine ştiţi, acuşi se fac doi ani de când am devenit mamă şi am început o nouă viaţă. În aceşti doi ani în care mi-am continuat şi activitatea ca prezentator la Chefi la cuţite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei şi în special fiicei mele, a spus Gina Pistol.

Vedeta a scris pe Instagram că pentru ea aceşti ani au fost foarte complicaţi. „Nimic nu a fost aşa cum ştiam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuţite şi cu o echipă de oameni minunaţi, de la care am învăţat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune”, spunea Gina Pistol pe Instagram, în februarie.

Producătoarea a încercat să o motiveze să rămână

Mona Segal, producătoarea Chefi la cuțite, a colaborat cu Gina Pistol. O cunoștea de ani buni și se atașase de ea. Totodată știa că legătura prezentatoarei TV cu fiica sa primează în aceste momente.

Gina Pistol

„Chefi la cuțite nu e ușor de făcut (emisiunea). Munca Ginei, mai ales în perioada de audiții, înseamnă că stă de la 10 dimineața, ea trebuia să plece de acasă de la 8 și câteodată până la 2 noaptea. E obișnuită să stea cu cea mică, cea mică e obișnuită cu ea. (…) Nu mi-a fost ușor. când Gina Pistol a anunțat că se retrage”, a declarat producătoarea.

Segal a mai spus că a încercat să o convingă pe Gina Pistol să rămână. „Am încercat, dar nu prea încerc să fac lumea să se răzgândească atunci când ia asemenea decizii, de care depinde viața, familia. Am făcut și eu greșelile mele.Eu n-am ales niciodată familia. Îmi pare rău în anumite momente. Nu pentru altă parte din familia mea, doar pentru fiul meu. Dar n-aș fi putut să fac altfel”, a povestit producătoarea Mona Segal, la podcastul lui Mihai Morar.

blank