Gina Pistol
Featured, Showbiz

Gina Pistol a publicat imagini cu camera fetiței ei, încă nenascute

Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite se apropie de momentul în care va aduce pe lume primul copil. Gina Pistol ar urma să nască zilele următoare și și-a pregătit și geanta pentru maternitate.

Gina Pistol a publicat primele imagini cu camera fetiței. Recent, vedeta a postat pe Instagram primele imagini cu camera fiicel sale, iar totul pare ca într-o poveste. De asemenea, iubita lui Smiley a mărturisit că și-a pregătit geanta pentru maternitate, iar imediat ce va intra în travaliu, va merge la spital.

Camera fetiţei este una desprinsă din poveste, vopsită într-o culoare roz-pudră, după cum se poate vedea în imaginile postate pe o rețea de socializare. Un îngeraș din ceramică și o veioză în formă de flamingo sunt două dintre piesele-cheie din cameră, însă centrul atenției sunt patul și comoda pe care aceasta va fi schimbată.

“Mi-am pregătit geanta pentru maternitate. Oricum, mai trebuie să mă mai uit prin ea, pentru că am eu așa, o presimțire că am pus foarte multe lucruri de care nu o să am nevoie. Oricum, mă uit în fiecare zi în ea. Așa… kit-ul pentru recoltarea celulelor stem. Și acum stau și aștept. În perioada asta, toată lumea îmi recomandă să dorm, dar nu pot să dorm. Dorm o oră jumătate, două, cel mult, mă trezesc, am anumite nevoi. Cumva, cred că mă pregătesc pentru ce va urma”, a mărturisit vedeta Antenei 1.

Gina Pistol

Recent, prezentatorea de la Antena 1 a fost acuzată de fani că a abuzat de operaţiile estetice, după ce unii fani au observat că ea şi-ar fi injectat buzele şi pomeţii. Cu toate acestea, vedeta le-a dat un răspuns vehement răutăcioşilor. Sinceră, Gina Pistol a mărturisit reţine apa în timpul sarcinii. Retenţia de apă e cauza pentru care, spune ea, este mai umflată la faţă şi la nivelul mâinilor.

„Nu, nu mi-am înjectat nimic în obraji și în buze, pur și simplu rețin apă. Dacă beau doi, trei litri, rețin șase. Uitați și mâinile cum îmi sunt, și picioarele la fel. Asta ca să încetați cu mesajele să nu îmi mai injectez în buze și în obraji. Pur și simplu rețin apă, așa se întâmplă în sarcină, mai ales pe ultima sută de metri, a spus Gina Pistol.