Showbiz, Stiri

Gigi Becali vrea să dea o petrecere în puşcărie!

O vrea pe Diana Bişinicu să-i cânte după gratii pentru 10.000 de euro

Becali

Gigi Becali îl va aştepta pe Moş Crăciun după gratii, iar de Revelion, în loc să încingă ringul de dans, să bea şampanie şi să-şi sărute soţia sub vâsc, latifundiarul din Pipera va mânca în compania colegilor de detenţie, apoi se va duce, cuminte, la culcare. Vin Sărbători triste pentru latifundiarul din Pipera, dar, cu puţin noroc, o rază de soare ar putea pătrunde printre gratii, până în celula lui. Iar această rază de soare poartă numele unei cântăreţe cunoscute: Diana Bişinicu.

Gigi Becali i-a cerut lui Moș Crăciun o slujbă oficiată de călugării de la Muntele Athos și un recital de muzică machedonească în noaptea dintre ani.

Gigi Becali era obişnuit să stea de Crăciun cu familia, în faţa meselor bogate şi a bradului împodobit, şi să împartă mici averi colindărilor care îi luau cu asalt palatul, iar de Revelion, să petreacă alături de alţi machedoni. Acum, toate astea nu mai sunt decât un vis frumos. Închis pentru trei ani şi jumătate la Penitenciarul Poarta Albă, latifundiarul din Pipera se gândeşte cu groază că trebuie să-şi petreacă Sărbătorile de iarnă alături de nişte străini, într-o celulă. Nu mai are putere să zâmbească, însă are câteva dorinţe.

Becali le-a mărturisit apropiaţilor că şi-ar dori foarte mult ca de Crăciun călugării de la Muntele Athos să vină la penitenciar şi să oficieze o slujbă, iar de Revelion, dacă se poate, să cheme cântăreţii săi preferaţi să dea un recital pentru el şi colegii lui de detenţie. În ultimii ani, mai multe penitenciare au organizat spectacole de Crăciun şi de Revelion, susţinute de artişti celebri, aşa că Gigi s-a gândit că ar avea o şansă ca această dorinţă să i se împlinească.

Diana-Bisinicu

El are chiar şi o preferată între interpreţii de muzică machedonească: pe Diana Bişinicu. În anii trecuţi, vedeta a fost nelipsită de la Revelioanele organizate de Becali şi de alţi machedoni în Poiana Braşov, iar Gigi, după ce-a auzit cât de frumos cântă melodiile lui de suflet, a îndrăgit-o mult. Atât de mult, încât e gata să-i dea 10.000 de euro dacă acceptă să se deplaseze până la Poarta Albă pentru a-i cânta în noaptea de Revelion.

Acum, că Gigi i-a spus ce-şi doreşte lui Moş Crăciun, acesta are o sarcină grea: să convingă conducerea închisorii să permită organizarea acestui recital. Pentru că, dacă acest lucru se va întâmpla, Diana Bişinicu e pregătită să-i facă pe plac patronului de la Steaua şi să-i cânte în noaptea dintre ani. Chiar şi fără bani! “Încă nu mi-a făcut propunerea, dar aş accepta fără să mă gândesc la aspectul material! Îi cânt şi fără bani, nu despre asta e vorba, ci de unitatea dintre noi, ţinând cont că amândoi suntem machedoni. Mi-aş dori să-l fac din nou să zâmbească. Sunt lângă dânsul cu sufletul şi cu gândul. Mi-a părut rău pentru ce i s-a întâmplat, ştiu că nu e deloc confortabil. Eu am cântat de trei ori pentru Gigi, ultima oară anul trecut, de Revelion, deşi eram însărcinată în luna a şaptea. Am făcut un efort mare pentru el, fără acordul soţului, care se temea că risc să nasc mai devreme”, ne-a mărturisit Diana.

Conform avocatului său, Gigi Becali urmează să depună zilele acestea o cerere pentru a fi eliberat pentru 24 de ore din închisoare, ca să petreacă Crăciunul cu familia. Săptămâna viitoare, conducerea penitenciarului va decide dacă-i dă sau nu drumul acasă.

 

 

blank