Actualitate, Stiri

Gigi Becali va putea ieşi din închisoare!

 

Patronul Stelei are permisiunea judecătorilor să facă munci necalificate… în judeţul Constanţa!

becalli_96488700

Magistraţii au schimbat regimul de detenţie al lui Gigi Becali într-unul deschis, astfel că patronul Stelei poate merge la muncă. Potrivit România TV Gigi Becali va putea executa munci necalificate în agricultură, construcţii, amenajări stradale sau sortarea deşeurilor.

Hotărârea magistraţilor este definitivă. Gigi Becali va munci în judeţul Constanţa, el ispăşindu-şi pedeapsa de trei ani şi jumătate în Penitenciarul Poarta Albă.

GEORGE BECALI - CONFERINTA - ANTRENORI

Potrivit România TV, Administraţia Naţionale a Penitenciarelor are următoarele ofertele de muncă pentru Gigi Becali: agricultură, construcţii (clădiri pentru locuinţe şi spaţii comerciale), amenajări stradale (lucrări de igienizare a străzilor), sortare de deşeuri (separarea hârtiei de plastic şi de sticlă). Toate aceste activităţi privesc muncă necalificată. Din oferta de muncă de la Penitenciarul Poarta Albă lipsesc activităţile de birou.

De acest regim deschis de ispăşire a pedepsei a beneficiat în schimb încă de la început fostul ministru Victor Babiuc, condamnat cu Gigi Becali în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

 

blank