Actualitate, Stiri

Gigi Becali trebuie să se întoarcă marţi, al ora 9.00, în închisoare

“Nu am cum să vă evit. Am vrut să ies din viaţa publică!”

 Becali (9)

 Gigi Becali a fost eliberat luni dimineaţă din Penitenciarul Poarta Albă. Latifunadiarul a ajuns în jurul orei 11 la locuinţa sa din Pipera, însoţit de Ionuţ Luţu, omul lui de încredere.

Omul de afaceri a a fost reţinut în declaraţii susţinând că nu vrea să aibă probleme cu legea. “O să vă spun tot numai atunci când o să ies definitiv. Cu durere în suflet, n-am ce face, nu vreau să am probleme. O să-mi iau un sfert de oră şi vorbesc cu voi. Nu am cum să vă evit. Am vrut să ies din viaţa publică. Am să vă rog un lucru totuşi: lăsaţi-mi familia şi rămân eu cu voi”, le-a spus Gigi Becali jurnaliştilor în faţa casei sale din Pipera.

Latifundiarul din Pipera a vorbit şi despre programul său în libertate, dar şi despre faptul că marţi, 13 mai, trebuie să fie înapoi la penitenciarul Poarta Albă.

“Mâine la ora 9.00 trebuie să fiu la Poarta Albă. Nu vreau să vorbesc mai multe! Ce fac azi? Familie, cimitir, poliţie. Merg la mătuşa mea la cimitir, pentru că nu am condus-o pe ultimul drum”, a mai spus finanţatorul Stelei.

Întrebat dacă e fericit că şi-a revăzut familia, Becali a răspuns: “Crezi că poţi fi fericit când ştii că plăteşti 15 milioane de euro impozit în ţara ta şi nu eşti lăsat să-ţi vezi familia un an de zile”, a mai spus Becali.