Sport, Stiri

Gigi Becali spune din puşcărie că România va câştiga meciul cu Grecia, cu scorul 2-1

Becali: „Să vă gândiţi şi la mine în timpul meciului!”

gigi_becali_27916400

Gigi Becali va trai la intensitate maxima partidele dintre Romania si Grecia, din barajul de calificare la CM 2014. Grecia-România, meciul tur, se joaca, vineri, la Pireu, de la ora 21.45.

Gigi Becali le-a transmis „tricolorilor” un mesaj si a anticipat rezultatul final al turului de la Atena: Romania va castiga cu 2-1 meciul cu Grecia.

„Poate o sa va ganditi si la mine in timpul meciului! Sper sa jucati cu mandrie nationala, sa aratati ca aveti valoare si ca sunteti niste fotbalisti foarte buni! Desi imi doresc un rezultat mai mare, cred ca va fi 2-1 pentru Romania”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali va urmari meciul la Penitenciarul Poarta Alba. „Are televizor, poate sa vada ce program isi doreste, nu va rata meciurile”, a dezvaluit avocatul Paula Iacob, unul dintre aparatorii lui Gigi Becali.

Partidele din play-off-ul de calificare la turneul final al Cupei Mondiale din 2014 sunt programate pe 15 noiembrie, ora 21.45, pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, Grecia-România, şi pe 19 noiembrie, ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti, România-Grecia.

 

blank