Sport, Stiri, Ultima Ora

Gigi Becali, sef de cor dupa gratii!

Gigi Becali se pregateste de zor pentru ziua de Craciun, si cum va petrece sarbatoarea sfanta in puscarie, s-a gandit sa aduca putina veselie in spatele gratiilor.

61581952

Finantatorul Stelei a intrat de cateva zile in spiritul Craciunului si s-a apucat sa cante colinde. Cei care l-au auzit  spun ca nu prea are voce, insa acest lucru nu-l impiedica pe Gigi sa faca un spectacol pe cinste.  Cand este  vesel, finantatorul Stelei le da “lectii” celorlati detinuti si le spune cum sa cante.
Potrivit surselor noastre, Gigi Becali ii “asculta” pe acestia, iar pe cei care canta pe placul lui, ii felicita si ii bate pe umar.

61574965

Finantatorul Stelei are insa o mare suparare: ii cearta pe cei care canta colinde in limba engleza. “Bai baieti, nu suntem si noi patrioti, nu ne iubim tara si limba? Nu ziceti “Jingle Bells” ci zurgalai. In romana tata, ca suna mai frumos”,  spune Gigi Becali, iar colegii lui de suferinta se conformeaza.
Latifundiarul  va petrece Craciunul dupa gratii, insa de Revelion va fi in mijlocul familiei, si asta pentru ca sefii de la Poarta Alba i-au dat o permisie de cateva zile.