Gigi Becali se pregăteste să-şi însoare nepotul
Actualitate, Featured

Gigi Becali se pregăteste să-şi însoare nepotul

Gigi Becali s-ar putea pregăti pentru o nouă nuntă în familie. Nepotul lui, Vasile Geabazi, trăieşte momente pline de dragoste alături de Gabriela Pavel.

Gigi Becali, pregătiri pentru o nouă nuntă în familie. Nepotul latifundiarului, acţionar şi el la FCSB, a divorțat în urmă cu trei ani. Din fericire Vasile a lăsat trecutul în urmă şi trăieşte o poveste de dragoste ca în poveşti cu o blondă focoasă.

Gigi Becali, pregătiri pentru o nouă nuntă în familie. Nepotul latifundiarului, îndrăgostit până peste cap de o blondă focoasă

Vasile Geambazi și iubita lui au fost surprinși de către Cancan în zona de nord a Capitalei, într-o maşină de lux.

Cei doi au parcat în fața unui imobil, iar Gabriela Pavel, iubita lui Vasile Geambazi, a coborât pentru a livra un pachet la adresă.

Potrivit sursei citate, cei doi sunt într-o relație de aproximativ doi ani și Vasile Geambazi nu s-a ferit să se afișeze cu superba lui iubită.

Gigi Becali a devenit bunic în vara anului trecut. Teodora a născuto fetiță, după spusele medicilor, de nota 10, de 3,9 kg .

”Are peste 1,85m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: «tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut». Dar am încredere că va face numai bine’, declara Gigi Becali.

În vârstă de 25 de ani, Teodora Becali, fata cea mare a lui Becali, este căsătorită cu Mihai Mincu din toamna lui 2019. Teodora a rămas însărcinată după ce și-a petrecut luna de miere în Hollywood, iar mai apoi au făcut o oprire în Bora Bora, destinație exclusivistă preferată de milionari.

Gigi Becali a făcut tot posibilul ca fiica sa cea mare, Teodora, să aibă parte de o nuntă de vis. Patronul celor de la FCSB a aruncat cu bani în stânga şi-n dreapta, iar la final, când a tras linie, a cheltuit 500 de mii de euro pentru organizarea evenimentului. În plus, pe lângă această sumă uriaşă, Gigi Becali i-a uimit pe toţi şi cu darul de nuntă.