Actualitate, Featured

Gigi Becali, reacție furibundă după referendum: „Facem alt referendum!”

„Partidele cheltuie bani la alegeri, când oamenii primesc 100 de lei și se duc la vot. Asta e România noastră, oamenii pot fi scoși la vot doar dacă le dai bani. Nu îi interesează pe ei viitorul copiilor și al nepoților. O să facem noi alt referendum, cu alte alegeri, când o să iasă poporul român să facem 30%. O să facem referendum cu alegeri.

Nu a învins LGBT. Ei vor să se căsătorească în Biserică, asta nu o să se întâmple chiar dacă o să intre toți preoții noștri în pușcărie. Ce vină are Patriarhul? Noi nu putem să îi cere demisia. Suntem cel mai prost popor de pe fața gloului pământesc. Credeam că bulgarii sunt, dar noi suntem cei mai proști. Facem alt referendum și cu asta basta.

Gigi Becali: Facem alt referendum!

„Facem un partid, schimbăm clasa politică, facem alt referendum. O să mă mai consult cu duhovnicul, cu preoții, cu călugării de pe Muntele Athos, o să vedem ce o să fac. Cât de prost popor să fii, să nu poți să pui o ștampilă. Am apelat la toate tertipurile, m-am dus la vot de 5 ori, am scos echipa din cantonament ca să voteze. Toată familia mea a votat. Mama mea, la 90 de ani, a votat. ”Mamă, mă duc, e mărturisire de Hristos!”