Actualitate, Stiri

Gigi Becali a rămas fără bani în puşcărie?!

Ce s-a decis să vândă ca să facă rost de bani

Palat_Becali

 Gigi Becali a luat o decizie incredibilă în Penitenciarul Poarta Albă: a scos la vânzare unul dintre cele mai preţioase bunuri pe care le deţine.

Gigi Becali a hotărît să renunţe la Palatul din Aleea Alexandru, anunţă Fanatik. Palatul a fost achiziţionat în 2005 contra sumei de 7 milioane de euro, iar în timp a mai făcut investiţii de circa trei milioane de euro. Acolo au fost înscăunaţi antrenori (Hagi, Bergodi, Dorinel Munteanu, Lăcătuş, Stoichiţă), au fost prezentaţi jucători, au fost primiţi oaspeţi de seamă, în frunte cu Mourinho.

„Decizia e luată de mai bine de o lună, pentru că Gigi e hotărât să se retragă uşor-uşor din viaţa publică. Se lucrează în secret, nici măcar cei de la Steaua nu ştiu nimic!”, a confirmat un apropiat al lui Gigi Becali.

steaua_stema_2_by_steauaonline_com_copy_65412800

După ce a văzut în motivaţia judecătorilor că a fost încarcerat fiindcă „are gura mare” şi, probabil, la rugăminţile familiei, Gigi Becali a cerut să se urgenteze operaţiunea de vânzare a Palatului. Singura problemă este preţul, pentru că vrea să-şi recupereze investiţia de peste 10 milioane de euro.

Nu se ştie ce va face cu crucea aurită, dacă intră la mezat sau o va muta în altă parte!

 

blank