Gigi Becali nu a fost prezent la meciul FCSB-Viitorul ?
Featured, Sport

Gigi Becali nu a fost prezent la meciul FCSB și Viitorul ?

Gigi Becali nu a fost prezent la meciul FCSB și Viitorul 3-0, partidă în care echipa sa a jucat foarte bine si nu mai a dat interviuri nici la televiziuni în ultimile zile.

Dacă la jocurile din deplasare nu mai merge, de la cele din Bucureşti lipseşte extrem de rar.

Gigi Becali nu a fost prezent meciul FCSB Viitorul 3-0. Şi atunci când nu ajunge la stadion, nu există să nu-şi marcheze posesiunea prin declaraţii care nu lasă niciun dubiu legat de cine decide totul la echipă.


În ciuda unul start fulminant, trei meciuri, trei victorii, 9 goluri marcate, niciunul primit, Becali n-a reacţionat în niciun fel. După meci, MM Stoica a fost văzut vorbind la telefon şi e posibil ca interlocutorul să fie chiar patronul echipei.

Duminică la prânz, Gigi Becali şi-a botezat prima nepoată, Maria, fiica Theodorei Becali cu Mihai Mincu. Tinerii părinţi s-au cununat religios pe 12 octombrie 2019.

Fata şi ginerele lui Teia Sponte sunt naşii Mariei Becali
După botez a avut loc petrecerea, însă una relativ restrânsă din cauza restricţiilor legate de Starea de Alertă din România, determinată de epidemia de COVID-19. Şi oricum Becali nu bea alcool să te gândeşti că s-a întins cu distracţia. Pur şi simplu vrea să stea deoparte după un sezon mai slab ca oricând cu el finanţator, pe care doar cucerirea Cupei României l-a salvat.

Evenimentul a fost ţinut secret de Becali la insistenţele familiei, astfel că nicio televiziune nu a ştiut şi nu a avut cameră la Biserica Sf Spiridon.

Naşii Mariei sunt fata şi finerele lui Teia Sponte, cel mai apropiat om din familie de Becali.