Gigi Becali îi evaluează ceasurile lui Mirel Rădoi un tip care de multe ori frapează prin sinceritatea debordantă, a dezvăluit câți bani a cheltuit pe ceasuri.

Pentru mulți oameni din fotbal ceasurile sofisticate reprezintă un moft pe care aruncă saci de bani. Își întrețin pasiunea până la vârste apreciabile și se informează constant despre ultimele apariții în materie. De multe ori și le etalează ostentativ în fața camerelor TV, dar există și sportivi care și le camuflează pentru a nu atrage atenția.

Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB într-o încercare de a explica de ce nu ar putea cumpăra FCSB Cosmin Olăroiu și Mirel Rădoi, a vorbit despre pasiunea selecționerului,de ceasuri. „Nu poate, că Mirel dă 7 milioane de euro pe ceasuri”.

Mirel Rădoi susține că a cheltuit 2 milioane de euro pe ceasuri
Fost căpitan al Stelei, Mirel Rădoi a dezvăluit câți bani a câștigat în carieră și suma pe care a alocat-o colecției sale impresionante de „bijuterii”.

„Eu am câştigat 15 milioane în toata cariera, din care vreo șase s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri”, a declarat Mirel Rădoi, pentru Antena Sport.

Gigi Becali a evaluat greșit cheltuielile finului său
Becali nu a fost nici măcar pe-aproape în privința banilor cheltuiți de finul său.

„Trebuie să mai lucreze vreo 20 de ani prin China și Mirel să mai lucreze prin Emirate și el vreo 20 de ani ca să poată să o cumpere ei de la mine. Dar Mirel nu poate, că dacă mai dă 12 milioane pe mașini și încă 7 pe ceasuri, nu mai poate să strângă banii.

Ăla, Olăroiu, strânge banii. Să scădem banii pe ceasuri”, a spus Becali.

Mirel Rădoi, actualul selecționer al României și fostul căpitan al roş-albaştrilor, a dezvăluit că ar fi gata să lucreze din nou cu Olăroiu, dar dintr-o postură diferită: antrenor – patron.
7 milioane de euro pe an câștigă Cosmin Olăroiu de la Jiangsu Suning.

Borcea i-a făcut cadou lui Dolha un ceas de 20.000 de euro
Un alt mare colecționar de ceasuri din fotbalul românesc este fostul finanțator de la Dinamo, Cristi Borcea.

Emilian Dolha a povestit într-un interviu la Tv care e istoria ceasului de 20.000 de euro primit de la omul de afaceri, în urmă cu 10 ani.


Citeste si...
Un mare artist roman vrea sa faca PUSCARIE in locul lui Becali.