În aceste momente se află în drum spre Bucureşti

 gigip

Sâmbătă, Gigi Becali a acordat un interviu unui post de televiziune unde îşi exprima îngrijorarea că ar putea să piardă permisiunea de a sta cu familia preţ de o zi. Iată că în această dimineaţă, latifundiarul a fost lăsat să vină acasă, penitenciarul Poarta Albă acordându-i dreptul de 24 de ore de permisie din puşcărie.

”Nu sunt un om fricos, dar îmi ajunge. Nu vreau să vorbesc la televizor. Nu vreau să am belele iar. Vreau să stau liniştit şi să îmi văd familia. Nu mă interesează decât familia mea şi vreau să-mi salvez familia. Rog statul român să-mi salveze familia distrusă, care plânge încontinuu”, a declarat Gigi Becali, sîmbătă, care a intrat în direct prin intermediul telefonului avocatei sale, Maria Vasîi, care se afla în studioul de televiziune.

În plus, Gigi Becali a precizat că va primi o zi liberă pentru a ieşi din penitenciar şi a-şi vedea familia, însă nu a spus când va fi aceasta. ”Ştiu când voi primi ziua liberă, dar i-am promis (n.r. unui angajat al penitenciarului Poarta Albă) că nu voi spune când va fi”, a declarat patronul Stelei.

Totodată, Becali a precizat că palatul său din Aleea Alexandru va fi transformat într-un ”palat al dreptăţii”, unde vor fi primite petiţiile de la toate închisorile din România şi care va face dreptate tuturor deţinuţilor din România.

În finalul intervenţiei, Gigi Becali a precizat că speră ca intervenţia sa în direct la TV să nu îi pericliteze acordarea zilei libere. ”Sper ca nu cumva cineva să se supere şi să-mi taie şi ziua liberă. Când am venit la penitenciarul Poarta Albă, mi s-a spus că pot vorbi cu orice televiziune vreau, pentru că nu este interzis”, a conchis Becali.