Featured, Sport

Gigi Becali, fericit că a intrat FCSB în Liga Campionilor

Gigi Becali: Roș-albaștrii se află la 5 puncte în spatele CFR-ului și pot încheia sezonul pe locul secund pentru al 4-lea an consecutiv.

Patronul formației din Capitală Gigi Becali a fost întrebat în cadrul unei emisiuni dacă nu s-a plictisit să termine pe locul 2 în Liga 1. Acesta a dezvăluit că s-a calificat atât în grupele Ligii Campionilor cât și în primăvara Europa League după poziția secundă. De asemenea, Becali a explicat că nu este vina antrenorilor de la FCSB pentru ratarea titlului în ultimele sezoane.

”De ce să mă plictisesc? Eu, de pe locul 2, am intrat în Champions League când Dinamo a fost campioană. De pe locul 2 am fost în primăvara europeană. Nu am avut antrenori? Păi când a luat Viitorul campionatul, am fost la egalitate de puncte.

Nu putem da vina pe antrenor. Anul trecut am pierdut campionatul pentru că ne-a bătut Poli Iași. Am pierdut la mustață. Eu sunt mulțumit de mine și de ce fac pentru mine. Mai țip la televizor ca să transmit ceva jucătorilor.

Acum vin de la Mănăstire, am stat acolo cinci zile. Stați să mă obișnuiesc din nou cu lumea și mai vedem zilele viitoare.” a declarat Gigi Becali la ProX.