Featured, Sport

Gigi Becali face ambitie pe bani grei. Vezi pe cine a luat, doar ca sa nu-l ia Dinamo

Gigi Becali simte o amenințare din partea rivalei din capitală, Dinamo, chiar dacă situația clubului din Ștefan cel Mare este una îngrijorătoare. Patronul FCSB a realizat transferul lui Zlatinski pentru ca acesta să nu ajungă la ”câini”.
Mijlocașul Hristo Zlatinski, 33 ani, era foarte aproape să ajungă la Dinamo, însă Gigi Becali s-a opus acestei mutări și l-a transferat la FCSB pe fotbalistul bulgar. Directorul sportiv de la formația roș-albastră, Mihai Stoica (53 ani), a explicat în cadrul unei emisiuni conversația pe care a purtat-o cu patronul clubului din capitală în privința transferului fostului jucător de la Craiova.

”Gigi aduce ce jucători vrea la Steaua. Aşa a fost şi cu Zlatinski. Mi-a spus, băi, îl iau ca să nu-l transfere Dinamo! Ţineţi mine, era chestia aia cu Dan Nistor. Mi-a spus, nu vreau să-l ia Dinamo! Poftim, l-am luat pe Zlatinki, mi-a spus Gigi. L-am întrebat cu ce crede că ne poate ajuta.” a declarat Mihai Stoica la DigiSport.

Deși fotbalistul s-a transferat la FCSB, situația nu a fost strălucită pentru el nici aici. Acesta a jucat 4 meciuri pentru formația roș-albastră în acest sezon și nu a marcat niciun gol. Cota lui de piață este de 500.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

blank