Gigi Becali a anunțat că FCSB are un nou antrenor: Dinu Todoran.

Patronul de la FCSB a dezvăluit, într-o intervenție la Tv că Dinu Todoran a semnat deja contractul, urmând ca din startul sezonului viitor să fie antrenorul primei echipe.

Dinu Todoran este noul antrenor de la FCSB

Gigi Becali a anunțat că, inițial, Mihai Stoica l-a contactat pe Dinu Todoran pentru a-l coopta în staff-ul de la centrul de copii și juniori, însă, după ce a aflat că este apropiat de biserică, a decis că trebuie să-l numească antrenorul principal de la FCSB.

”Am ales un antrenor pe criteriu de cumințenie, un om cuminte, un om bun, pe Dinu Todoran. I-am spus lui Meme să-l sune, ca să-l punem la Academie, să colaborăm cu el.

L-a sunat Meme și i-a zis că e la biserică pentru că e sărbătoare mare, Sfinții Constantin și Elena. Dacă era la biserică, atunci am zis că nu-l punem la Academie, ci direct la prima echipă. L-am chemat, a venit, a semnat deja. A semnat la 18:00.

Acum o lună luase Meme legătura cu el să coordoneze la Academie, dar a rămas să mai discutăm. Că noi trebuie să facem niște schimbări la Academie. Și când mi-a spus Meme că n-a putut să vorbească cu el acum, că i-a dat mesaj că e la Căldărușani, la duhovnicul lui, am zis să nu-i mai propună pentru Academie, ci antrenor la prima echipă ”, a declarat Gigi Becali, la o televiziune.

Dinu Todoran, tehnician de 42 de ani, a mai antrenat la FC Voluntari, echipa U19 și prima formație, și la CSM Slatina, formație de care s-a despărțit în luna martie a acestui an, deși o preluase în decembrie 2020, și care a retrogradat la finalul acestui sezon în Liga 3.

La nivelul primei Ligi, Dinu Todoran, care a obținut în acest an Licența Pro, a antrenat FC Voluntari în nouă partide, înregistrând o victorie, patru remize și patru înfrângeri, în 2017 și 2018.

Înainte să apeleze la varianta Dinu Todoran, Gigi Becali a mai discutat cu Marius Șumudică și Nicolae Dică, cu care, însă, nu a ajuns la un acord.