Florinel Coman este cel mai bine cotat fotbalist din campionatul intern. Iar Gigi Becali e pregătit să dea lovitura cu el. FCSB ar putea încasa o sumă mare de bani pentru ”Mbappe de România”.

Cel puţin, asta susţin spaniolii, care anunţă că ”Mbappe de România, bate la porţile campionatului spaniol de fotbal”.
Gigi Becali îl pregăteşte pe Florinel Coman pentru La Liga! FCSB rămâne fără ”Mbappe” conform spaniolilor
Florinel Coman este dorit de Orlando City din Major League Soccer şi americanii chiar au făcut o ofertă pentru “diamantul” de la FCSB.

Gigi Becali a oferit noi detalii despre posibilul transferul al lui Coman în Statele Unite. “Dacă el, Giovanni, a vorbit, înseamnă că ştie el. Eu nu pot să îl contrazic pe el, că ştie mai bine, probabil o fi vorbit cu el. Dacă e un răspuns final, să îl dea când vor ei. Numai să nu îl dea prea târziu”, a spus Becali despre interesul lui Orlando City pentru Florinel Coman.

Totuşi, patronul FCSB a lăsat de înţeles că echipa din MLS nu este singura care a făcut o ofertă clară pentru fostul internaţional sub 21 de ani: “O să vedeţi, nu vreau să mai spun”, a fost răspunsul lui Becali când a fost întrebat dacă mai există şi alte oferte pentru Coman.

În timp ce presa din Anglia scrie de interesul unor formaţii din Albion pentru ”perla lui Gigi Becali”, spaniolii vin cu o altă variantă. Site-ul Fichajes.net scrie că fotbalistul român ”bate la porţile campionatului spaniol”.

Sursa citată aminteşte de fotbalişti români care au evoluat în La Liga, printre care Gică Popescu, Gică Hagi, Cosmin Contra sau Florin Andone şi consideră că ”Mbappe” ar putea fi următorul mare talent care ajunge în campionatul spaniol.

”Tânărul atacant român este supranumit de fani ”Mbappe”, o comparaţie foarte curajoasă pentru că Florinel Coman nu a demonstrat încă nimic în fotbalul european. Este totuşi o poreclă care îi prinde bine românului în speranţa că poate prinde un contract mare şi poate face un salt calitativ spre un campionat de top, inclusiv în La Liga” scriu cei de la Fichajes.net.

Site-ul amintit notează că echipe ca Sheffield United, West Ham United sau chiar Manchester City s-au interesat de fotbalist român în perioada de transferuri din iarnă: ”Este clar că nu doar echipele din Premier League sunt pe urmele sale. Mai multe cluburi din Spania îl urmăresc pe Coman. Fotbalistul are nevoie urgentă de un pas calitativ în faţă pentru a demonstra dacă este într-adevăr pregătit să facă faţă cerinţelor fotbalului european în următorii ani”

Informaţia publicată astăzi de Fichajes.net se leagă cumva de afirmaţia făcută de Gigi Becali pentru Telekom Sport. Patronul FCSB-ului a amintit că există interes şi din alte zone ale fotbalului european, nu doar din Anglia sau Statele Unite. Răspunsul misterior al patronului roş-albaştrilor ar putea ascunde o mutare de senzaţie pentru Florinel Coman în campionatul unde impresionează Messi, Hazard, Suarez sau Koke, un campionat pe care îl puteţi urmări weekend de weekend la Telekom Sport.

În vârstă de 21 de ani, Florinel Coman joacă din 2017 la FCSB, atunci când a fost transferat de la Viitorul Constanţa pentru 3 milioane de euro. În această perioadă, Coman a marcat 30 de goluri şi a oferit 26 de assist-uri în 103 meciuri pentru FCSB.

Florin Gardoş nu crede că ”perlele” lui Gigi Becali se pot vinde cu mulţi bani
Florin Gardoş (31 de ani) este de părere că FCSB nu îi poate vinde pe Man şi Coman pe sumele cerute de Gigi Becali, chiar dacă interesul cluburilor din străinătate a devenit tot mai mare pentru cei doi foşti internaţionali sub 21 de ani.

“Nu cred că s-ar fi vândut pe 10 milioane nici dacă nu era perioada asta. Pentru că trebuie să ai performanţe în Europa. Chiar dacă CFR a avut performanţe în Europa, ei nu au foarte mulţi jucători tineri, majoritatea titularilor sunt de la 25 de ani în sus”, a declarat Gardoş, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Astfel, ca FCSB să poată să ceară sumele visate de Gigi Becali pentru cei doi jucători, gruparea antrenată de Bogdan Vintilă trebuie, în primul rând, să câştige campionatul, iar apoi să ajungă cât mai departe în competiţiile europene: “Nu cred nici în viitorul apropiat că se va vinde cineva pe suma asta, de 10 milioane, până nu se vor califica echipele româneşti în grupele europene, Europa League sau, ideal, Champions League. Atunci ar creşte cotele jucătorilor tineri foarte mult. Dar până atunci, mi-e greu să cred”, a mai spus Gardoş.