IT&C

Gigi Becalai e misogin. Nu o vede pe Firea vreun politician cu rang

Gigi Becalai e misogin. Nu o vede pe Firea vreun politician cu rang

blankGigi Becali s-a bucurat sa auda ca finuta, Gabriela Firea intra in politica. I-a ascultat discursul, l-a catalogat ca fiind destul de sincer, dar nu a scapat ocazia sa o si critice. Afirma ca e misogin si nu o vede nici macar pe Firea vreun premier sau presedinte de stat.

 

Patronul Stelei a primit incantat vestea ca Gabriela Firea s-a decis sa faca politica si sa intre in PSD. O apreciaza pentru discursul sincer, de astazi, dar considera ca a introdus deja in cuvintele sale un neadevar politicianist, acela ca Robert Negoita a convins-o sa intre in politica. Nasu Becali e convis ca Gabriela Firea face politica la indemnul sotului ei, Florin Pandele.

 

“Eu o sfatuiesc sa spuna numai adevarul si sa spuna ceea ce simte. Pe fina mea a convins-o cu siguranta sotul ei, în niciun caz Robert Negoita. Nu putea Robert Negoita s-o convinga pe fina mea sa intre in politica niciodata. Daca luam in calcul toate femeile din politica de pana acum, fina mea este mai buna decat toate celelalte. Este adevarat ca eu sunt misogin, dar din punct de vedere al religiei. Nu vad femeile in functii foarte mari, pentru ca asa spune Cartea Sfanta”, a declarat Gigi Becali, care nu se vede la masa cu Firea discutand pe vreo tema importanta politica si primordiala pentru Romania.

 

blank