Politic, Stiri

Gigel Ştirbu, propunerea liberalilor la Cultură

“Sunt extraordinar de mândru de numele meu”. “Un Gigel în plus nu mai contează”

stirbu_gigel_sorinel_47868300

Gigel Ştirbu, propunerea PNL pentru Ministerul Culturii are o mare calitate: nu se jenează de numele pe care-l poartă. “Sunt extraordinar de mândru de numele meu”, a declarat Gigel Ştirbu. În rest, Dumnezeu cu mila!

“Dacă aţi văzut CV-ul, de ani de zile lucrez în domeniu, am fost secretar de stat în cadrul acestui minister. În mandatul trecut, pentru o bună bucată de vreme, am fost preşedintele comsiei comune pentru UNESCO din Parlament. În acest mandat, deţin preşedinţia comisiei de cultură, artă şi mijloace de informare în masă. Consider că nu trebuie să fiu deţinătorul a del puţin două premii Nobel pentru a fi ministrul Culturii. Sunt convins că sunt o persoană care cunoaşte ministerul destul de bine. Acolo trebuie un bun manager. Este o misiune dificilă, dar sunt convins că voi face faţă”, a mai declarat Ştirbu.

Filosoful Andrei Pleşu a fost întrebat vineri ce părere are despre eventuala numire a lui Gigel Ştirbu la Ministerul Culturii, el declarând că nu îl cunoaşte, nu a auzit niciodată de acesta şi că “un Gigel în plus nu mai contează”.