Featured, Sport

Gică Popescu preia de la Hagi echipa Viitorul

Gică Popescu este din ce în ce mai apropiat de clubul constănţean. Gica Hagi a anunţat că vrea să facă mai multe schimbări în conducerea Viitorului, iar acum apar şi primele nume care se pot alătura proiectului. În ultima vreme, Gica Popescu este din ce în ce mai apropiat de clubul constănţean.

El a făcut chiar şi deplasarea în primul stagiu de pregătire al iernii, în Antalya, aspect care alimentează şi mai mult supoziţiile unei colaborări. Gica Hagi ar urma să părăsească Viitorul, iar Popescu ar putea fi numit manager general, precizează Telekom Sport. Pentru postul de antrenor se insistă pe varianta Costel Gâlcă, nume menţionat chiar de Hagi: „Dacă eu plec să antrenez afară, o să-l pun pe Gâlcă antrenor. A câştigat trei trofee la Steaua (n.r. FCSB), el merită să antreneze”.

Posbilitatea unei colaborări între Hagi şi Popescu a fost recunoscută şi în 2015. Fostul căpitan al Barcelonei spunea că, dacă va reveni în fotbal, o va face alături de Gica Hagi: ”Aş vrea să lucrez în fotbal doar cu Gica Hagi, cu nimeni altcineva. Singura persoană cu care aş vrea să lucrez dacă mi s-ar permite din punct de vedere legal ar fi Gica Hagi”.

blank