Gică Popescu consilier al premierului Ludovic Orban, a anunțat, printr-un comunicat de presă, că este infectat cu noul coronavirus. Potrivit comunicatului emis de clubul Viitorul Constanța, unde fostul căpitan al naționalei este președinte, „Baciul” se simte bine în acest moment, fără să aibă vreun simptom.

„FC Viitorul Constanța anunță că, în urma unei testări Covid-19 efectuate individual de președintele clubului nostru, Gică Popescu consilier pe probleme de sport al premierului Ludovic Orban infectat cu Covid. 

Contrar acestui rezultat, președintele clubului nostru nu prezintă niciun fel de simptome. În continuare se va aștepta un răspuns al DSP București pentru a se urma procedurile specifice în astfel de situații.

Acest test a fost efectuat separat de restul echipei noastre, astfel că ne continuăm pregătirea meciului cu Universitatea Craiova în condiții normale”, anunță clubul.

Gică Popescu a precizat că se testa regulat, o dată la două săptămâni, și că speră că testul pozitiv să fie o eroare medicală.


Citeste si...
Fată de 15 ani, dintr-un centru de plasament din Alba,dată dispărută