Sport, Stiri

Gică Popescu, candidat la şefia FRF, şi-a prezentat programul

“Am experienţă mai mare decât toţi ceilalţi candidaţi la un loc”

gica_popescu

Gică Popescu, candidat pentru funcţia de preşedinte FRF, şi-a prezentat pe scurt programul cu care speră să câştige şefia FRF. Totodată, Gică Popescu, fostul căpitan al Naţionalei, a vorbit despre problemele din fotbalul românesc, în emisiunea lui Rareş Bogdan, de la Realitatea TV.

“Ne raportăm mereu la Echipa Naţională, dar nu acestea sunt problemele în fotbalul românesc. Problema fotbalului românesc este de reformare. Este nevoie de un proiect cu idei foarte clare. Noi, în programul pe care îl propunem pe 5 martie, este reconsolidarea segmentului de copii şi juniori. În turneul electoral pe care l-am făcut în ţară, în 16 locaţii, pe lângă intenţia de a prezenta proiectul, am ţinut cont ca să prezentăm proiectul administraţiilor publice locale. Federaţia are nevoie de susţinerea administraţiei publice locale. Pe lângă prezentarea programulu, am realizat probleme fotbalului românesc de la bază.”, a spus Gică Popescu.

Gică Popescu spune că ar adopta modelul spaniol. “Am fost în Olanda, Germania, Spania şi am realizat că aceste federaţii au avut o criză şi au pornit cu proiectul de copii şi juniori. Eu cred că ne asemănăm cu modelul spaniol. Noi suntem un popor inventiv”, a mai spus fostul căpitan al Naţionalei şi al Barcelonei

“Mi-aş fi dorit o competiţie bazată pe proiecte. Nu s-a întâmplat aşa pe durata celor şase săptămâni de campanie. Am experienţă mai mare decât toţi ceilalţi candidaţi la un loc. Nu putem cerem să cerem să vină sponsorii, dacă noi cei care conducem nu suntem modele. Prin respect, putem recredibiliza sistemul. Voi fi contra apariţiilor publice care dăunează sistemului. Oamenii din interior au făcut rău. Voi suporta în continuare orice fel de atac.

Valorea unui manager este dată şi de echipa lui. Este imposibil ca eu să fiu contracandidatul lui nea Puiul. Ne-am întâlnit şi ne-am înţeles în două minute. Noi am fost o familie la echipa naţională. Am obţinut rezultate pentru că am fost uniţi. “, a spus Gică Popescu.

Gică Popescu spune că nicio competiţie nu a câştigat-o uşor. “Programul nostru este pe o perioadă de opt ani. Pornim cu un program stufos, care are nevoie de muncă şi răbdare. De pe 6 martie la treabă.  Noi ne ştim locul nostru şi toată generaţia de aur va fi în departamentul tehnic.

Nicio competiţie nu am obţinut-o uşor. Tot timpul am câştigat finalele la limită. Aşa am fost făcut eu să muncesc de două ori mai mult.”, a mai spus “Baciul”.

Fostul internaţional Gheorghe Popescu şi-a depus, vineri, dosarul de candidatură la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, declarându-se încrezător în şansele sale pentru câştigarea alelegerilor, chiar dacă nu cunoaşte exact numărul de votanţi pentru 5 martie.