Featured, Sport

Gică Hagi a anunţat că Gică Popescu e pregătit să revină în fotbal

Gică Hagi continuă să facă minuni cu echipa pe care a înfiinţat-o în urmă cu 10 ani. A dat fotbalului românesc câteva zeci de fotbalişti apreciaţi, iar în această seară, la Astra-Viitorul 1-2, a câştigat al doilea trofeu cu echipa: Cupa României. Primul a fost titlul în Liga 1, în urmă cu 3 ani. La final, Hagi a dezvăluit şi că sunt şanse foarte mari ca Gică Popescu să devină conducătorul Viitorului!

Un pachet de nervi pe parcursul meciului, „Regele” Hagi a fost extrem de calm la final, mulţumit de modul în care s-au luptat „copiii” săi. De cum au crezut în propria valoare şi au reuşit să sufoce Astra.

„E un moment bun al nostru, ne bucurăm pentru el, mai ales că 70 la sută dintre jucători sunt din Academie. Ştiam că Astra este un adversar cu valoare. Dar ştiam şi că dacă noi avem un ritm de joc foarte susţinut, că la un moment dat vom reuşi. E momentul lui Ghiţă, el e adus Cupa la noi… A muncit. De ce l-am schimbat pe Cojocaru? A fost golul lui, am fost nemulţumit, l-am băgat pe Tordai, pe care l-am văzut la antrenament foarte bine”, a afirmat Gică Hagi la microfonul Digi Sport.

Întrebat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, dacă va mai rămâne la echipă, Hagi senior a fost evaziv: „Vom vedea ce va fi cu Ianis. O s-o judecăm, o să fim mai concreţi, dacă va fi. Cu mine orice este posibil. Nu ştiţi că sunt imprevizibil? Nu, eu mereu am să fiu alături de echipă. Acum construim pentru următorii 10 ani, un alt proiect, cu Academia …”

Gică Hagi speră că l-a convins pe Gică Popescu să fie preşedintele Viitorului
„Sper că ne-am ridicat la pretenţiile lui Gică. Sperăm. Mai am puţin până să-l conving şi sper că l-am convins acum (n.r. prin câştigarea Cupei)”, a dezvăluit Gică Hagi în momentul în care a fost întrebat dacă Popescu ar putea reveni în fotbal, ca preşedinte al Viitorului.

Gică Popescu este unul dintre cei mai mari fotbalişti ai României din toate timpurile. A îmbrăcat de 115 ori tricoul României, pentru care a marcat de 16 ori. Între altele a fost căpitanul Barcelonei în 1997, atunci când a fost primul care a ridicat Cupa UEFA deasupra capului!

Reacţia lui Gică Popescu după anunţul cumnatului său, Gică Hagi
La finalul partidei de pe Stadionul Ilie Oană, fericit pentru victoria Viitorului, Gică Popescu nu a negat posibilitatea preluării conducerii echipei lui Hagi, dar a precizat că mai sunt lucruri de pus la punct. „De trei ani, Gică încearcă să mă convingă să merg la Viitorul. Deocamdată mai negociem, iar dacă ne vom înţelege, atunci o să vă spun”.

Rezumatul meciului Astra-Viitorul 1-2

 

blank