Showbiz, Stiri

Gianina Corondan se trezeşte cântând!

Vedeta de televiziune iar vrea pe… scenă

Gianina Corondan

Cunoscutul om de televiziune, Gianina Corondan va lansa săptămâna viitoare, videoclipul piesei “Nani Nani” de Mr.G. Evenimentul va avea loc luni, de la ora 20, în Club Control (fost Berlin, lângă Cercul Militar Național), iar invitații sunt așteptați să vină în pijamale dacă simt că uneori sunt “trimiși la culcare”.

Gianina Corondan a terminat recent lucrul la videoclipul celei mai noi piese, “Nani Nani”, compusă de Mr.G., un călător prin muzica realizată profesionist, trecut prin Universitatea de Muzică, experimentat instrumentist și orchestrator, îndrăgostit de România. Întâlnirea celor doi s-a produs pe scenă în perioada când Gianina colabora cu trupa Quartz, dar este pentru prima oară când creează un proiect muzical împreună.

Piesa “Nani Nani” este dinamică, nonconformistă, cu anumite valențe teatrale. Surprinde printr-o altă abordare a orchestrației și interpretării. Gianina atacă și un alt registru decât cel dezvăluit până acum, piesa oferind libertatea unui joc cvasi-serios.

Textul “Nani Nani” aparține Gianinei și caută să descifreze mirajul îndemnului “la culcare!”, cu efectele sale personale, dar și sociale. Este un pamflet muzical, o satiră despre noi înșine, un joc cu porunci cărora vom vedea dacă și de ce ne supunem.

Cătălin Borozia și Ioana Maximilian au regizat videoclipul alternativ. Unul a început, celălalt a sfârșit filmările și munca de editare a imaginilor, cu intenția de a se întâlni undeva la mijloc, pentru că Gianina expune adeseori cortina experimentului în ceea ce face. Special Guest Star în acest videoclip este actorul Claudiu Istodor.

De mare ajutor au fost membrii Teatrului Studențesc “Podul”, studenți sau elevi aspiranți la statutul de actor, care și-au dovedit talentul din plin. Gianina, fostă membră a acestui teatru, ține să menționeze contribuția importantă a regretatului regizor și mentor al “Podului”, Cătălin Naum, memoriei căruia îi dedică videoclipul.

 

 

blank