Showbiz, Stiri

Gianina Corondan, declaratie uluitoare: “Eu sunt extraterestra”

Prezenta la un eveniment pentru copii, excentrica Gianina Corondan si-a propus sa socheze prin declaratiile pe care le face.

Gianina-Corondan--declaratie-uluitoare---Eu-sunt-extraterestra-

“Am nimerit la copii. Ma reconecteaza si ma revigoreaza mai rau decat un fresh. Si am de gand sa mai raman in zona asta, pentru ca de aici se pare ca vine radacina vietii. Nu poti sa ai figura tonifiata, pielea mai fina decat daca stai printre copii. Simt ca am intinerit de cand sunt pe langa ei. incepusem sa ma scurg, sa las gravitatia sa ma copleseasca si cand am dat de zona asta, parca am intrat intr-o padure cu ozon”, a declarat Geanina Corondan, intr-un interviu pentru CANCAN.RO.

Intrebata daca isi doreste si ea sa devina mamica, Gianina a continuat cu declaratiile halucinante:

“Eu sunt extraterestra si noi, prin religie, nu putem sa ne permitem un astfel de lux si nu stiu cum e aia sa fii mamica, nici nu stiu cum e sa-ti doresti. Nu este voie, n-avem voie”, a spus ea.
La inceputul anului trecut, Gianina Corondan s-a numarat printre vedetele TVR concediate, in urma unui mare proces de concediere colectiva.

Din acest motiv, fosta vedeta TVR s-a vazut nevoita sa se reorienteze si si-a deschis propria afacere.

Conform ziarului Ring, dupa ce a predat cateva cursuri la o scoala, vedeta a vazut ca are succes la cei mici si si-a deschis propriul centru in care preda actorie si televiziune copiilor.

“Mi-am zis ‘De ce nu?’ si m-am dus, intelegandu-ma de minune cu piticii. Pentru ca primeam din ce in ce mai multe solicitari, am zis ‘Hopa, de ce sa nu imi deschid eu un astfel de centru, exact asa cum imi doresc?’. Asa a luat fiinta Gianinani Place”, a povestit Gianina Corondan.