Showbiz, Stiri

Gianina Corondan, anunt-soc

Prezentatoarea TV Gianina Corondan vrea sa schimbe Romania, de aceea a decis sa candideze la presedintie. Si ca sa demonstreze ca totul nu este o gluma, vedeta s-a apucat deja sa stranga semnaturi.

Gianina-Corondan--anunt-soc---Vreau-sa-candidez-la-presedintie---Vedeta-a-inceput-deja-sa-stranga-semnaturi-

Pentru a intra in competitie, vedeta are nevoie de 200.000 de semnaturi, pentru a deveni candidat oficial.

“Politicienii s-au apucat de showbiz, eu am facut showbiz si ma gandesc ca poate e nevoie sa se faca aceasta rocada. Vreau pentru ca noi, romanii, am ajuns in situatia de a nu mai avea ce vota, de a fi in imposibilitatea de a vota, oferta este asa cum este. O sa fac cumva, voi activa lumea. Am strans deja ceva. Probabil zeci”, a motivat Gianina Corondan decizia de a candida la alegerile prezidentiale.
Gianina Corondan are deja si cateva obictive bine stabilite, dar si un mesaj al campaniei sale.

“Ideea este aceea ca mai degraba as dori sa se faca, nu sa se vorbeasca, deci o sa vorbeasca mai putin. Intentii bune am si bun-simt, poate pe asta o sa se bazeze.

Vreau sa candidez la presedintie si nu glumesc! Cei mai multi au ras cand au auzit asta, dar la sfarsit mi-au dat si o semnatura. As dori mai mult sa fac decat sa zic! Pentru ca de zis o fac foarte frumos ceilalti. Nu am sa ma apuc sa vorbesc despre educatie, cultura si sanatate pentru ca as intra in refrenul general. Mai presus decat persoana mea, mi-as dori sa ne conduca cineva care sa nu se priceapa atat de mult la politica, dar care sa aiba principii si intentii bune. De asta are nevoie Romania! Oamenii au nevoie sa se duca sa voteze cu inima deschisa, fara ura si comentarii negative si discutii interminabile plicticoase despre promisiuni desarte. Am sa ma prezint la vot, iar daca nu va exista un candidat suficient de apt si voi reusi sa strang semnaturile pentru mine, am sa ma votez! Desi e aiurea, caci nici pe Facebook nu imi dau Like singura”, a declarat Gianina Corondan, pentru ziarulring.ro.