Showbiz, Stiri

Ghici cine vine la… „Dansez pentru tine”?

Mihaela Rădulescu se va undui în faţa fostului soţ, Ştefan Bănică

mihaelei-radulescu

Nu a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei soţ Ştefan Bănică jr (46 de ani), despre care a lăsat să se înţeleagă că l-a părăsit după ce ar fi înşelat-o. Acum, la 14 ani de la divorţul lor, Mihaela Rădulescu (44 de ani) şi Ştefan Bănică vor fi din nou faţă în faţă. Ea va dansa, el o va privi!

Stefan Banica-Jr

Din dorinţa de a ajuta o familie, sau de dragul audienţei, cei de la Pro Tv o vor aduce în ringul emisiunii “Dansez pentru tine” pe Mihaela Rădulescu. Diva va fi pusă faţă în faţă cu fostul ei soţ, Ştefan Bănică jr. Cei doi au fost căsătoriţi doar doi ani. Probabil că ar fi format mai mult timp un cuplu, dacă diva nu l-ar fi prins pe artist înşelând-o. Cel puţin, aşa a explicat Mihaela despărţirea de Ştefan. Însă, conform zvonurilor apărute ulterior divorţului, şi violenţa verbală a artistului ar fi determinat-o pe vedeta TV să pună capăt mariajului lor după doar doi ani.

Mihaela Radulescu

Se pare că Mihaela şi Ştefan au uitat trecutul şi au lăsat deoparte resentimentele. Cel puţin de dragul unui caz umanitar, căci diva va dansa în emisiunea prezentată de fostul ei soţ. Aseară, începând cu ora 19.00, Răduleasca a făcut prima şedinţă de pregătire, sub comanda antrenorului Mihai Boantă. Din coregrafie nu vor lipsi mişcările lascive, care să pună accent pe sex-appealul divei. Un lucru e neclar încă: nu a fost stabilit partenerul Mihaelei. Producătorii oscilează între coregraful Boantă şi unul dintre membrii trupei de balet a emisiunii. Indiferent cine va fi, cel care o va strânge în braţe pe Răduleasca se poate considera un norocos, căci nu oricine se poate lăuda că a pus mâna pe frumoasa vedetă.

 

 

blank