Showbiz, Stiri

Ghici cine s-a îndrăgostit de Alexandra Harra?!

Când a văzut-o în Playboy a înnebunit!

61436993

Alexandra Harra ar putea intra in familia prezidentiala! Dupa ce a admirat-o in Playboy, lui Mihai, nepotul lui Traian Basescu din SUA, i s-a pus rau pata pe focoasa blonda. Cei doi se vor vedea de Craciun, pe post de Cupidon fiind chiar mama Alexandrei.

61436994

Aparitia in numarul din octombrie al revistei iepurasului cu papion i-a schimbat viata Alexandrei Harra. Fiica faimoasei clarvazatoare Carmen Harra a nascut pasiuni nebunesti in inima lui Mihai, un american de 33 de ani care locuieste in Miami, Florida.

Si asta nu ar fi nimic, doar ca tanarul amorez are un unchi celebru. Este vorba despre nimeni altul decat Traian Basescu, presedintele Romaniei!

61436995

“Fiica mea este curtata de nepotul lui Basescu. Este un baiat inalt, frumos, manierat si cu mult bun-simt. Mi-a marturisit ca o admira foarte mult pe Alexandra si ca ar dori sa o cunoasca. Doar că fiica mea a fost extrem de ocupata la New York si va reveni acasa in ajun de Craciun. De abia atunci se vor intalni prima data”, a declarat Carmen Harra pentru ziarul Ring.

61436996

De partea cealalta, Alexandra de-abia asteapta sa il intalneasca pe nepotul lui Basescu, desi lasa de inteles ca, in cazul in care prima intalnire nu va produce niciun “strop” de chimie, il va refuza pe Mihai si va continua sa experimenteze. “Merg la intalniri si experimentez libertatea de a alege. Barbatii nu cauta doar sex, ci vor sa vada ambitie si independenta. Nu e nimic mai rau pentru un barbat decat o biata femeie insistenta si disperata”, a tinut sa precizeze fiica lui Carmen Harra.