Showbiz, Stiri

Gheorghe Gheorghiu e târât prin tribunale de 21 de ani

Untitled-8_e59cda_8e19b17f45

Gheorghe Gheorghiu, protagonist al celui mai vechi conflict juridic din lumea mondenă, e la un pas să scape de vecinul său procesoman Viorel Popescu, cel care în ultimii 21 de ani l-a târât prin tribunale pentru un amărât de garaj. Asta, pentru că mâine sunt şanse ca judecătorii să pună capăt acestui proces.

Aflaţi în conflict de 21 de ani, Gheorghe Gheorghiu şi Viorel Popescu s-au văzut ultima oară la tribunal săptămâna trecută, pentru a-şi disputa, culmea, acelaşi bun de la care a plecat întregul pomelnic de procese – un garaj situat la jumătatea distanţei dintre vila solistului şi cea a vecinului său din zona rezidenţială Cotroceni din Capitală.

Chiar dacă în decursul anilor cântăreţul a tot câştigat dosarele ce i-au fost deschise în urma plângerilor lui Popescu, devenit cunoscut după ce a spart geamurile Direcţiei Naţionale Anticorupţie cu un pietroi, până acum tot nu s-a lămurit situaţia, iar cei doi încă sunt prinşi într- un ultim proces, ce are ca obiect rectificarea cărţii funciare, adică trecerea garajului pe numele unuia dintre combatanţi. În primă instanţă, câştig de cauză a avut tot artistul, iar mâine, decizia ar putea deveni executorie, dacă magistraţii de la Tribunalul Bucureşti nu vor mai amâna pronunţarea.