Sport, Stiri

Gest tulburător făcut de Bănel Nicoliţă

Fotbalistul nu numai că s-a împăcat cu tatăl său, dar îi va cumpăra şi o casă

Banel

Bănel Nicoliţă a făcut pace cu tatăl său, Marin Nicoliţă, căruia i-a promis că, pe lângă sprijinul financiar, îi va cumpăra o casă, pământ şi câteva animale.

Bănel Nicoliţă l-a iertat de fiecare dată pe tatăl său, chiar dacă acesta l-a atacat dur la mai multe televiziuni din România. Fotbalistul i-a promis părintelui său că-i va cumpăra o casă într-o localitate din judeţul Brăila, pentru a avea siguranţă, dar şi ceva pământ şi câteva animale, pentru a avea o ocupaţie.

„Lui tata o să-i cumpăr o casă în ianuarie, aşa m-am înţeles cu el. Că o fi la Şuţu, că o fi la Ianca, o să vedem la iarnă. Atunci am mai mult timp la dispoziţie. O să iau şi pământ pe care să-l muncească, şi câteva animale, asta a fost dorinţa lui. Trebuie să aibă ocupaţie, oricum, bani i-am trimis şi o să-i mai trimit”, a declarat Bănel Nicoliţă în presa mondenă.

Aflat încă sub contract cu Saint-Etienne, mijlocaşul este împrumutat la FC Nantes până la finalul sezonului. Din vară, din poziţia de jucător liber, Nicoliţă vrea să îşi îndeplinească un vis: să joace în Premier League.

„La Nantes sunt împrumutat, o să am o discuţie cu ei în decembrie. Ei vor să îmi propună un contract din vară, când devin jucător liber. Încă nu am luat o hotărâre. Eu, unul, mi-aş dori mult să ajung în Premier League. Cred că din postura de jucător liber mi-ar fi mai uşor. Dar mai vedem, acum sunt concentrat să evoluez cât mai bine la Nantes. Vin după o accidentare şi sunt cam la 80 la sută din potenţial. Vedem ce-o vrea Dumnezeu”, a mai spus Nicoliţă.

 

 

blank