Jurnaliștii britanici au remarcat un gest emoționant făcut de Regina Elisabeta a II-a după ce soțul ei, prințul Philip, a fost internat în spital.

Gest impresionant făcut de Regină: Monarhul a participat joi la o conferinţă online împreună cu ofiţerii din sistemul medical de sănătate. Regina a purtat broșă pe care a avut-o prinsă în piept prima dată în ziua în care ea și prințul Philip și-au anunțat logodna, în urmă cu 74 de ani, potrivit Mirror.

Gest impresionant

Ducele de Edinburgh, în vârstă de 99 de ani, a fost internat în spitalul King Edward VII din Londra săptămâna trecută, ca precauție după ce nu s-a simțit bine. Este tratat pentru o infecţie, iar medicii nu se așteaptă să părăsească spitalul decât peste câteva zile, a anunţat Palatul Buckingham.

Potrivit presei britanice, broșa cu șase petale încrustate cu diamante și un singur diamant în centrul piesei a fost un cadou primit de Regina Elisabeta din partea Casei Regale, la împlinirea vârstei de 21 de ani.

Citeste si...
Ivanka Trump le-a interzis agenților din Secreta Service sa folosească toaleta. Acestia au rezolvat problema prin casele altor demnitari din zonă