Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo, a avut o apariție de senzație la Festivalul de Film de la Cannes. Modelul a participat la premiera dramei ”France”, o producție internațională, regizată de Bruno Dumont.

După ce s-a relaxat în vacanța din Mallorca, alături de Cristiano Ronaldo, copii și prieteni, pe un yacht de lux, Georgina Rodriguez a făcut furori la a 73-a ediția a Festivalului de la Cannes. Îmbrăcată într-o rochie de culoarea ciocolatei, iubita lui CR7 a fost ”victima” preferată a fotografilor.

Georgina Rodriguez, strălucitoare pe covorul roșu de la Cannes
Filmul ”France” o are în centru pe Lea Seydoux, care joacă rolul unei jurnaliste celebre a cărei viață este dată peste cat de un accident ciudat. Pe afiș se mai găsesc actori importanți precum Blanche Gardin, Benjamin Biolay, Emanuele Arioli, Juliane Kohler, Gaetan Amiel, Jewad Zemmar și Marc Bettinelli.

Înainte de apariția de la Cannes, Georgina și Cristiano au petrecut câteva zile de neuitat în Spania. Golgheterul all-time al Europenelor (14 goluri) și-a dedicat timpul familiei și prietenilor, pe care i-a luat pe yachtul său de lux, în valoare de 6 milioane de euro. Starul portughez a făcut plajă pe ambarcațiunea ultramodernă, în timp ce logodnica sa a preferat scufundările în Marea Mediterană.