Featured, Showbiz

Georgina Rodriguez explică de ce nu s-a măritat cu Ronaldo

Cristiano Ronaldo (34 de ani) se află de trei ani într-o relație cu iubita sa originară din Argentina, Georgina Rodriguez (25 de ani). Deși au o fetiță împreună, aceștia nu și-au oficializat încă relația.

Într-un interviu acordat în Italia, partenera portughezului a fost întrebată de ce nu au făcut încă “pasul cel mare”, iar aceasta a asigurat că, deși se află în planurile celor doi, aceștia sunt momentan prea ocupați cu alte planuri.

“Căsătoria se află în planurile noastre, dar acum avem multe planuri interesante pentru viitor. Avem patru copii pe care trebuie să îi educăm și ne concentrăm foarte mult pe ei”, a răspuns Rodriguez.

După ce în presa internațională au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi ar aștepta al doilea copil făcut împreună, partenera lui Ronaldo a dezmințit zvonurile, printr-o glumă.

“Poate sunt însărcinată cu un elefant. Iubesc să mănânc, nu mă pot opri”, a glumit Rodriguez.

Cristiano Ronaldo a confirmat că se va căsători cu Georgina Rodriguez
Într-un interviu acordat recent, portughezul a recunoscut că se va căsători până la urmă cu Georgina Rodriguez, întrucât acesta este unul dintre visurile mamei fotbalistului.

“Ne vom căsători într-o zi, cu siguranță. Este și visul mamei mele. Așa că, într-o bună zi, de ce nu? E minunat. E prietena mea, mi-am deschis inima în fața ei și ea a făcut la fel”, a răspuns Cristiano.

Cristiano Ronaldo a ales între “foarfeca” cu Juventus și sexul cu Georgina Rodriguez
Ronaldo susține că golul din foarfecă înscris în poarta actualei sale echipe, în Juventus – Real Madrid 0-3, este cel mai frumos al carierei, dar tot nu se compară cu o partidă de sex cu iubita sa.

Referindu-se la reușita pe care a ales-o drept favorita sa din toate timpurile, fotbalistul a spus: “Am încercat să înscriu așa de foarte-foarte mulți ani. Am înscris 700 de goluri, dar niciunul ca ăsta. M-am gândit că în sfârșit am înscris din foarfecă, după o săritură superbă.

“A fost mai bun decât sexul? Fii sincer!”, a întrebat gazda emisiunii. “Nu, nu, nu se compară cu Geo a mea!”, a venit imediat replica lui Ronaldo.

georgina rodriguez , cristiano ronaldo georgina rodriguez , cristiano ronaldo iubita