Georgina Rodriguez
Showbiz

Georgina Rodriguez a dezvăluit singurul lucru pe care îl regretă în relația cu Ronaldo

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo sunt într-o relație din 2016, iar viața femeii de 27 de ani s-a schimbat radical de atunci, în bine.

Georgina Rodriguez lucra într-un magazin de haine când s-a cunoscut cu fotbalistul lui Manchester United, însă acum totul s-a schimbat și partenera lui Cristiano Ronaldo a devenit imaginea mai multor branduri de lux.
Georgina Rodriguez
Georgina Rodriguez a dezvăluit singurul lucru pe care îl regretă în relația cu Ronaldo
”Înainte, vindeam genți. Acum, le colecționez”, a sintetizat Georgina Rodriguez schimbarea majoră din viața sa.

Totuși, Georgina a recunoscut că are și un regret și că există un mare dezavantaj în a fi partenera unei persoane cu atât de multă notorietate cum este Cristiano Ronaldo.

Concret, Georgina a recunoscut că regretă că nu poate ieși cu Cristiano Ronaldo în public atunci când își dorește.

”Asta e partea care este cea mai grea din relația cu Cristiano, să nu poți merge la un magazin, așa cum o fac toate cuplurile. Asta îmi lipsește foarte mult.

Uneori, mă gândesc că e minunat să avem atâtea lucruri frumoase, însă e greu să nu te poți duce pur și simplu la un bar. Trebuie să organizăm mereu totul minuțios, pentru ca oamenii să nu ne deranjeze.

Nu putem să ne ducem nici măcar să ne luăm copiii de la școală. Am pierdut multe lucruri pe care le aveam în trecut și cu care eram obișnuită”, a spus Georgina Rodriguez, într-un interviu acordat El Mundo, citat de Corriere dello Sport.

 Rodriguez: ”Viața mea e ca un vis”

În același timp, Georgina a recunoscut că trăiește o viață de ”basm”, însă nu uită de unde a plecat.

”Datorită lui Cristiano, viața mea e ca un vis, dar e foarte important să nu uit de unde am plecat. Știu ce înseamnă să n-ai nimic, acum știu și ce înseamnă să ai totul”, a recunoscut Georgina Rodriguez.