Showbiz

Georgiana părăsește competiția! Care este motivul: „Alegerea mea e să mă duc acasă”

Gerogiana părăsește casa Mireasa la scurt timp de la intrarea ei în competiție. Tânăra este chemată în instanță de fostul soț, tatăl copilului.

Domnul Marian, tatăl Georgianei, a intrat în direct în emsia live de Mireasa de pe 20 februarie 2024 pentru a-i comunica o situație dificilă de familie.

„Vreau să fac un anunț către Gerogiana. Ieri am primit o înștiințare de la fostul soț, tatăl copilului, referitor la programul de vizită al minorului. El a luat hotărârea de formula cerere de chemare în judecată, pentu stabilirea unui program de vizită.”, a spus domnul Marian.

Georgiana a ales să plece din casa Mireasa

„Gerogiana are termen 25 de zile pentru întâmpinare. Părerea mea e că trebuie să părăsească platoul Mireasa pentru că s-a creat această situație. Poate pe viitor va reveni”, a mai spus tatăl Gerogianei.

„Când e vorba despre destinul unui copil nimeni nu se pune în fața acestui lucru. Îmi pare rău că a trebuit să se întâmple așa! Cred că cel mai bine e să-ți aperi puiul”, a spus Simona Gherghe.

Gerogiana a ținut să le mulțumească tuturor concurenților din sezonul 9 Mireasa pentru primirea călduroasă.

„Da, normal! Bineînțeles. Le mulțumesc tuturor pentru felul în care m-au făcut să mă simt aici, am legat prietenii. Cu siguranță o să țin legătura cu cine o să iasă. Alegerea mea e să mă duc acasă!”, a spus Georgiana cu lacrimi în ochi.

Georgiana are 25 de ani și un băiețel de 3 ani și 3 luni. E singură de un an.

A lucrat o perioadă ca asistent medical. S-a căsătorit la 21 de ani și a divorțat de un an. De atunci e singură. Înainte de soț a avut o relație de trei ani.

”Cel mai greu moment din viața mea a fost despărțirea și drumul pe care am pornit. Am luat-o de la 0”, a spus Georgiana.

Părinții sunt un model pentru Georgiana. Consideră că are familia perfectă. Își dorește o căsnicie asemănătoare.

Speră să găsească o persoană sinceră, sufletistă, cu caracter. Viitorul partener să fie un om sensibil, calm, să iubească copiii, să fie sincer, să își dorească o familie.

Citește și  Sexy Sânzi, provoacă de pe plajă
„Georgiana a fost chemată în Instanță în calitate de pârât privind decăderea din drepturi a părintelui. Vă rog să-i aprobați plecarea din emisiue pentru că avem la dispoziție 25 de zile pentru a tranașa această situație”, a transmis tatăl Georgianei într-un mesaj.
blank