George Simion
Actualitate

George Simion și soția sa Ilinca au decis de comun acord. Ce drum vor urma cei doi

George Simion și soția sa, Ilinca, au decis să evadeze pentru câteva zile și să își petreacă o vacanță în afara țării. Destinația aleasă de cei doi este una extrem de populară printre cuplurile în căutare de o escapadă romantică.

În luna august a anului trecut, George Simion și Ilinca au sărbătorit nunta lor într-un mod fastuos, atrăgând atenția presei și fiind subiectul principal al paginilor de știri pentru mai multe zile. Chiar și acum, relația lor continuă să fie un subiect de interes în mediul online.

George Simion și soția sa au plecat într-o vacanță romantică

În acest weekend, liderul AUR și sotia sa Ilinca au decis să scape pentru scurt timp de rutina zilnică și au plecat într-o escapadă în Italia, la Roma. Într-o postare recentă, soția lui George Simion a împărtășit o fotografie romantică în care cei doi îndrăgostiți se țin în brațe la Colosseum.

Din mărturisirile lui George Simion, Ilinca preferă să stea departe de politică și nu este interesată de acest domeniu. „Ilinca Simion este o fată simplă dintr-o familie normală, ca și mine. Nu ne dorim o expunere excesivă în spațiul public”, spunea chiar liderul AUR în urmă cu ceva vreme.

În trecut, George Simion a exprimat dorința de a avea o familie numerosă, cu șase copii. „Îmi doresc mult copii. Îmi doresc șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”, spunea el anul trecut. „Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine.

Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi ne dorim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil. Sperăm, ne dorim foarte mult”, a spus liderul AUR.

blank