George Mihăiță
Showbiz

George Mihăiță, despre noul sezon din Clanul. Totul se va schimba radical

George Mihăiță a vorbit despre noul sezon din serialul Clanul. Actorul, care îl interpretează pe „Tătuțu” a declarat că fanii vor avea multe surprize și că destinul personajului său se va schimba.

George Mihăiță a vorbit despre noul sezon din serialul Clanul. Actorul, care îl interpretează pe „Tătuțu” a declarat că viața personajului său se va schimba. El a mai spus că scenariul a fost modificat și că fanii vor avea surprize.

Sezonul 3 al serialului de la PRO TV va avea premiera în data de 18 septembrie. Din distribuţie fac parte Denis Hanganu, Marian Olteanu, George Mihăiţă, Şerban Pavlu, Carmen Tănase, Elvira Deatcu, Maria Obretin, Cătălina Grama alias Jojo, Mădălina Craiu şi Theo Rose.

„ Lucrăm la sezonul cu numărul 3, da, care apare din septembrie. Se pare că 18 septembrie, da”, a spus George Mihăiță.

George Mihăiță, despre personajul său

Actorul a mai declarat că personajul său va fi închis în noul sezon și că va trece prin mai multe momente complicate. El a spus că „Tătuțu” a fost acuzat pe nedrept.

„Îşi complică viaţa. După cum ştiţi, în sezonul 2, comisarul-şef sare cu maşina, explodează maşina, cum explodează maşina lui Bebe. Este acuzat Bebe şi este băgat în puşcărie, deşi nu era vinovat.

Şi acum, de exemplu, filmez zilele acestea perioada din celulă, unde (Tătuţu, n.r.) se întâlneşte, unde se trezeşte mai bine zis, cu Tudor (interpretat de Denis Hanganu). Bebe îl aduce în situaţia de a spune ce caută el în celulă”, a spus actorul.

Scenariul din „Clanul”, pe placul actorului

George Mihăiță a mai declarat că este foarte încântat de scenariul scris de Lia Bugnar și de Anghel Damian. El a spus că este fericit că are ocazia să lucreze cu o echipă profesionistă și talentată. Este pentru prima dată când actorul consideră că textul i se potrivește perfect.

„Este pentru prima oară când mă uit la text şi zic că uneori am senzaţia că l-am scris eu pentru mine. Îmi vine atât de bine şi nu cred că am schimbat două cuvinte până acum şi îmi place că e bine scris. E mare lucru să ai bucuria de a juca un text foarte bine scris, cu colegi foarte buni, cu o echipă foarte bună într-o stare de muncă şi de relaxare internă extraordinară”, a continuat acesta.

Mihăiță a mai spus că fanii îl pot vedea și în spectacolele de la Teatrul de Comedie. El joacă cu alți actori cunoscuți.

„Mă găsiţi și la Teatrul de Comedie în „Desculţ în parc”, unde joc alături de Mihai Bendeac, şi în „Fierarii”, cu Maia Morgenstern”, a declarat actorul din Clanul pentru Paginademedia.

blank