Deputatul ALDE Marian Cucșa, vicepreședinte al Comisiei SRI, a declarat, vineri, că George Maior, ambasadorul României în SUA, nu mai face “cinste” funcției pe care o reprezintă și ar trebui rechemat în țară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Marian Cucșa, vicepreședinte al Comisiei de Control SRI, a declarat, vineri, la Timișoara, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul ALDE Timiș, că George Maior ar trebui rechemat în țară.

“Din punctul meu de vedere, George Maior nu mai face cinste funcției pe care o reprezintă și da, ar trebui rechemat în țară și asta într-un timp cât mai scurt, pentru că atât prin ceea ce a făcut cu protocoalele cât a fost șef al SRI, dar și prin atitudinile pe care le-a avut ca și ambasador, trebuie rechemat”, a afirmat Marian Cucșa.

Citeste si...
Bombă! Ioana Băsescu s-a măritat în secret!

În 18 septembrie, ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, declara că trebuie să se consulte cu premierul Viorica Dăncilă în legătură cu rechemarea ambasadorului SUA în România, George Maior. Ministrul de externe consideră că Maior avea ”obligația de reținere și neimplicare în dezbateri politice