Actualitate, Stiri

George Becali are grijă şi din puşcărie să pară milostiv!

Uite ce poruncă de Crăciun le-a transmis familiei şi echipei Stelei!

61428407

Chiar daca se afla in inchisoare, Gigi Becali nu a uitat de oamenii nevoiasi si de colindatori. Patronul Stelei le-a poruncit membrilor familiei, dar si oficialilor Stelei, sa ajute cu bani toti cei care ii bat in poarta de ani intregi.

61429500

In ciuda caracterului sau puternic, Gigi Becali a demonstrat in repetate randuri ca este un om cu suflet mare. Latifundiarul din Pipera a ajutat mii de oameni: unora le-a construit un acoperis deasupra capului, altora le-a platit operatii costisitoare.

Nu a refuzat nimanui, niciodata, o farfurie cu mancare, ori un pahar cu apa. De altfel, de-a lungul anilor, Gigi a devenit celebru pentru faptul ca arunca sute de milioane pe colindatori, de sarbatori. Atat de Craciun, cat si de Revelion, in fata casei sale din Pipera se strang mereu mii de oameni:

61435062

„Aici sunt numai oameni amarati. Daca am posibilitatea sa le fac un bine, sa-i ajut sa aiba si ei ce pune pe masa, de ce sa nu o fac? De sarbatori trebuie sa fim mai buni. Luati de aici”, spunea, anul trecut, Gigi Becali, in timp ce impartea hartii de cate cinci milioane de lei vechi.

Anul acesta, patronul Stelei va face sarbatorile in puscarie, insa acest lucru nu il va impiedica sa ii ajute pe nevoiasi. Zilele trecute, Gigi a dat ordine clare din inchisoare, atat membrilor familiei sale, cat si oficialilor Stelei: colindatorii de anii trecuti trebuie sa fie primiti si in acest an, iar familiile nevoiase pe care le-a ajutat cu alimente in ultimul deceniu, vor fii sprijiniti si anul acesta.

Gigi Becali isi poate petrece sarbatorile de iarna intr-o manastire din Constanta. Cu o singura conditie: sa accepte sa le dea calugarilor o mana de ajutor la treburile gospodaresti, fara sa ceara nimic in schimb.

61435065

Pentru asta, patronul Stelei trebuie sa incheie un contract de voluntariat, dar si sa gaseasca un lacas de cult unde sa fie primit. Apropierea de biserica ii poate aduce lui George Becali libertatea fara sa munceasca in vreo firma. El poate fi voluntar.

Un ordin al ministrului Justitiei care reglementeaza voluntariatul pentru detinuti ii permite patronului Stelei sa iasa din inchisoare zece ore pe zi, fara escorta, gratie regimului deschis in care isi executa pedeapsa.

blank