Life

Gecile Tommy Hilfiger pentru bărbați sunt tot mai populare

A venit iarna, ceea ce înseamnă că temperaturile au scăzut considerabil și ai nevoie de o jachetă călduroasă. Spre deosebire de partenera ta, ca bărbat, probabil că ești mai practic și cauți o  jachetă sport pe care să o porți la majoritatea evenimentelor zilnice.

Ai încercat o geaca Tommy Hilfiger pentru barbati? Aici vei regăsi destule păreri care să te convingă să îți achiziționezi una, dacă nu ai făcut-o până acum.

De ce să alegi o geacă Tommy Hilfiger pentru bărbați?

  • Promovează sustenabilitatea

Tommy Hilfiger ia măsuri ample pentru a promova responsabilitatea, incluziunea și diversitatea. Face progrese în cadrul inițiativelor cheie privind sustenabilitatea mediului, drepturile omului și schimbările climatice.

Ca brand, Tommy Hilfiger folosește doar o mică parte din materiale organice, cum ar fi bumbacul organic și cânepa sau materiale reciclate, cum ar fi bumbacul reciclat, poliesterul reciclat și nailonul regenerat.

Majoritatea țesăturilor pe care le folosește sunt naturale, fără certificări relevante, cum ar fi bumbacul sau inul, sau fibre sintetice pe bază de petrol, cum ar fi poliesterul, nailonul, acrilul și multe altele. De asemenea, brandul folosește o cantitate mică de fibre semisintetice sau țesături celulozice regenerate, cum ar fi Tencel lyocell, modal, acetat, cupro și viscoză.

Dacă nu știai, tencel este o fibră ecologică realizată din pastă de lemn din păduri durabile certificate. Dar doar o mică parte din materialele folosite de Tommy Hilfiger sunt ecologice și durabile.

Mai mult, Tommy Hilfiger nu folosește piele, păr, blană sau angora de la animale exotice. Dar folosește piele, lână, mătase, pene și puf pentru a fabrica multe dintre piesele sale de îmbrăcăminte.

  • Promovează calitatea produselor

Dacă ești în căutarea unei geci Tommy Hilfiger pentru bărbați, cele de tip puffer ar putea fi ceea ce îți trebuie. Calitatea lor este una la standarde ridicate, poate mai înalte decat o geaca Guess pentru barbati.

  • Menține căldura

Geaca Puffer folosește o izolație sintetică pe toată suprafața.  Această jachetă menține căldura în zilele răcoroase, dar cu precizarea că la temperaturile extrem de scăzute, nu  este suficient să o porți fără a mai purta un strat suplimentar dedesubt. Există o porțiune izolată a gâtului, căptușită cu lână, oferind atât căldură, cât și o senzație de confort. Această jachetă este potrivită în zilele răcoroase de toamnă și primăvară, dar și în zilele blânde de iarnă.

  • Este confortabilă
Citește și  2016 - ANUL MAIMUTEI... VEZI ZODIACUL CHINEZESC!

Aceasta este o jachetă confortabil de purtat. Țesăturile subțiri din exterior și interior din nailon sunt moi și plăcute pe piele. Zona gâtului are o căptușeală confortabilă din fleece, care se simte grozav, iar buzunarele pentru încălzirea mâinilor sunt căptușite cu un material din jerseu moale. Jacheta este ușoară și se mulează frumos pe corp, fără să se simtă greoaie.

  • E stilată

Jachetele puffer sunt de multă vreme la modă în climatele reci și în orașele mici de munte și se potrivesc chiar și pe străzile orașelor reci. Aspectul elegant poate fi puțin prea rafinat pentru anumite locații, dar nu este și cazul gecii Tommy Hilfiger pentru bărbați, ea fiind potrivită și confortabilă în orice situație socială.

Această jachetă vine într-un număr incredibil de mare de opțiuni de culoare, ceea ce înseamnă că există o opțiune pentru toată lumea, de la cei care preferă culorile închise subtile precum negru și bleumarin, până la cei care doresc să iasă în evidență prin finisaje metalice strălucitoare și combinații de culori strălucitoare. Capacitatea ta de a arăta unic în această jachetă este mai mare decât în ​​orice altă jachetă.

  • Este durabilă

Tommy Hilfiger Puffer este o jachetă decent de durabilă, dar folosește niște materiale despre care se știe că se uzează rapid. Izolația sintetică a jachetei menține prețul mai scăzut și se constată că jachetele sintetice încep să-și piardă din căldură după o perioadă de câțiva ani. Materialul subțire al carcasei din nailon este subțire și predispus la strângere și se poate rupe cu ușurință dacă este prins de o margine ascuțită. Astfel, trebuie să iei în calcul și acest aspect când vrei să îți achiziționezi o jachetă puffer.

Ce zici, încerci o geacă Tommy Hilfiger?

blank